Anadolu Rock’ın efsane isimlerinden ve AHBAP platformunun kurucususu Haluk Levent, önceki gün Vadistanbul’da muhteşem bir konser gerçekleştirdi. Vadi Açıkhava Sahnesi’nde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Haluk Levent, sahne performansıyla müzik sevenlerden tam not aldı. Bir ara performansını sahneden taşırarak seyircinin arasına karışan Haluk Levent, kendisini dinlemeye gelen iş insanı Süleyman Çetinsaya ile bir araya gelerek desteği ve yaptığı yardımlar için şükranları sundu. Müzik sevenlere doyumsuz bir gece yaşatan Haluk Levent, Vadi Açıkhava Sahnesinde hafızalarda kalacak bir konsere imza attı.
Haluk Levent konserinde bir hayranı ile dans etti.
Haluk Levent Vadi Açıkhava konserinde müzik ziyafeti çekti.

Haluk Levent 5 yıl sonra yayınladığı 'Tam Zamanı Şimdi' albümünün yeni şarkılarını ilk defa Vadi Açıkhava'da İstanbul'lu hayranları ile hep bir ağızdan söyledi!

Atlantis Yapım’ın İstanbul’a kazandırdığı Vadi Açıkhava, açılış haftasonunu rock fırtınası ile bitirdi!

Türk Rock müziğinin usta ismi Haluk Levent, mekanı İstanbul’a kazandıranlara teşekkür ederek başladığı konserinden, kelimenin tam manasıyla fırtına gibi eserek unutulmaz bir konser performansına daha binlerce seyircisi ile imza attı!

'Kaçış' ve 5 yıl aranın ardından yayınladığı son albümü 'Tam Zamanı Şimdi' nin çıkış şarkısı 'Tek Geçerim' ile konserine güçlü bir başlangıç yapan Haluk Levent; 'Acılara Tutunmak', 'Ayrılık', 'Alışamadım' ve elbette “Sevenler Ağlarmış” gibi en sevilen hitleri ile devam etti.

Hayatını her zaman insanlara dokunarak, her yerde her şekilde iletişim kurarak sürdüren sanatçı, bu dev konser alanında da kendisini koruyan güvenlik ekibinden özellikle, dinleyicisiyle arasına girmemelerini rica etti. Ve konser alanının adeta tadını çıkararak, her köşesine gitti, binlerce dinleyicinin arasına karıştı, herkesle birlikte şarkılarını söyledi hatta bir ara halay bile çekti!

Haluk Levent, genç yaşta kaybettiğimiz müzisyen Barış Akarsu'yu anmadan geçmedi. Onun da söylediği Cem Karaca'nın 'Islak Islak şarkısıyla dinleyicilere duygulu dolu anlar yaşattı. Haluk Levent konserini İzmir Marşı ile coşku içinde sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim