Kurulduğu günden beri eğlencenin ve en iyi konserlerin adresi sayılan Hayal Kahvesi, sevilen projesi ‘’Hayal Kahvesi Shining Stars’’ çerçevesinde, 12 Mart'dan itibaren, dünyada ve Türkiye’de en parlayan müzisyenleri ağırlamaya devam ediyor.

İyi müziği Türkiye’nin birçok ilindeki şubeleri aracılığıyla müzikseverlerle buluşturmak için yola çıkan Hayal Kahvesi Shining Stars, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında dört turne ile seyircilerin karşısına çıkıyor...

Festival coşkusuna hazır olun!
1992’den bu yana eğlencenin adresi sayılan Hayal Kahvesi’nin bulunduğu tüm şehirlere iyi müzik ve farklı müzisyenleri götürme hayalini gerçekleştirmek için yarattığı projesi Hayal Kahvesi Shining Stars, ikinci baharını yaşayacak. İlki 2014 ilkbaharında gerçekleşen Shining Stars konserler serisinin yeni döneminde 4 özel konuğu var.
12 Mart tarihinde Fredrika Stahl’ın Hayal Kahvesi Ankara konseri ile başlayacak olan Mart ayı konserleri, 26 Mart’da Birth of Joy adlı Hollandalı rock topluluğu ile devam edecek. Nisan ayının konuğu Korhan Futacı ve Kara Orkestra olurken, Mayıs ayında Riff Cohen seyircileriyle buluşacak.
Hayal Kahvesi Shining Stars, ilkbahar aylarında festival coşkusunu, ülkesinin dört bir yanındaki Hayal Kahvesi şubelerine taşımaya devam edecek.


Fredrika Stahl
İskandinav müzik sahnesinin modern müzik içerisindeki rolü hakkında devam eden tüm şüpheler, İsveçli müzisyen Fredrika Stahl’ın, yapımcılığı Rob Ellis’in tarafından üstlenilen ve 2013 yılında raflarda yerini alan yeni albümü “Off to Dance” ile dağıldı.
Fredrika Stahl ilk albümünü hazırlamaya 18 yaşında iken başladı. Bir çok sanatçının ilk projesinde yaşadığı gibi, Stahl’ın ilk albümünün tamamlanması da dört yıl gibi uzun bir zaman dilimine yayıldı. Fakat o ilk maceradan bu yana geçen süreçte sanatçının müzikal üretkenliği her daim düzenli ve etkileyici oldu. Her iki yılda bir yeni albüm çıkaran sanatçı; “Yeni albümleri çıkarmak gittikçe daha da zorlaşıyor çünkü kendimi tekrarlamaktan kaçınıyorum, tam da bu yüzden bu işi yapmayı seviyorum” diyor.
“Off to Dance” albümü yeni bir soluk olmasının ötesinde Fredika Stahl için kişisel bir rönesans olarak adlandırılabilir. Bir zamanlar kendisinden caz müzik ile ilgili yazılarda sıkça bahsedilen Fredrika Stah, bir pop fenomeni olarak yeniden doğmuş durumda. Sanatçının adı şimdilerde Emiliana Torrini, Feist, Kate Bush ve Keren Ann gibi seçkin sanatçılarla birlikte anılıyor. Stahl, bu değişimin büyük ölçüde geçen yılllar içerisinde edinmiş olduğu tecrübelerin yardımıyla gerçekleştiğinden emin.
Sosyal Medya Linkleri
Editör: TE Bilisim