Önceki akşam Bodrum Geceleri konsepti ile Thor by Alkoçlar Exclusive Otel Bodrum'de sahneye çıkan Cenk Eren, şarkıları ve sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerine doyumsuz bir gece yaşattı.


Cenk Eren, Hülya Koçyiğit'in elini öperek saygıda kusur etmedi.

Konuklar arasında yer alan Selim Soydan - Hülya Koçyiğit ve Ender Alkoçlar - Gülşah Alkoçlar çifti ile özel olarak ilgilenen Cenk Eren, misafirlerini selamladıktan sonra Hülya Koçyiğit'in yanına inerek elini öptü. ''Sizi burada ağırlamak ne büyük bir şeref. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Bu gece bizi çok mutlu ettiniz. Türkiye'nin yetiştirdiği en özel sanatçılardan birisiniz ve burada olmanız benim için ayrıca bir gurur kaynağı. Harika görünüyorsunuz.'' ifadelerini kullanan Cenk Eren, Türk sinemasının efsane ismi Koçyiğit'e sarılarak duyduğu minnettarlığı gözler önüne serdi.

Cenk Eren, Alkoçlar Otel'de şarkılarıyla coşturdu.

Gülşah Alkoçlar ve Cenke Eren gecede karşılıklı oynadılar.

Ender Alkoçlar & Gülşah Alkoçlar, Selim Soydan ve Hülya Koçyiğit birlikte objektiflere poz verdiler. 

Cenk Eren'e hemen hemen tüm şarkılarında eşlik ederek oldukça moralli ve neşeli bir görüntü çizen Hülya Koçyiğit, gece sonunda kendisi ile selfie çektirmek isteyen misafirlerin bu isteklerini de karşılıksız bırakmadı. Bir çok hayranı ile selfie yapan ve tebessümü yüzünden hiç eksik olmayan Hülya Koçyiğit, bu görüntüsü ile kendisin seven herkesi mutlu etti.

Öte yandan Cenk Eren'in sahnesinin hemen öncesinde basın mensuplarının sorularını eşi Selim Soydan ile birlikte kol kola yanıtlayan Türk Sinemasının unutulmaz yıldızı Hülya Koçyiğit, kendilerine hoş geldiniz diyen muhabirlere ''Teşekkür ederiz çocuklar. Dün geldik yarında döneceğiz inşallah. Kısa bir tatil. Çocuklarımız bu oteli işletmeye başladığından beri ilk kez geliyoruz. Bir anlamda hayırlı olsun demeye geldik. Torba Bodrum'un en şık yerlerinden biri. Sizlerin de ayaklarınıza sağlık, asıl sizler hoş geldiniz.''


Bir muhabirin esprili ''Sahalara dönecek misiniz tekrar?'' sorusuna gülümseyerek ''Sağlığımız el verdiği müddetçe her zaman'' yanıtını veren Koçyiğit, Amerika'da geçirdiği başarılı operasyonun ardından sağlık durumundaki gelişmeleri merak edenler içinde; ''Böylesine önemli bir ameliyat geçirmeden önce bir tek şey istedim. Benim için dualar edin dedim. Belki de dualar sayesinde tekrar sağlığıma kavuştum. O yüzden kalbim minnet ve şükran dolu. Bana dua eden, bana iyi dileklerini yollayan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok şükür sağlığım yerinde. Ciğerlerimin tekrar eski işlevini yapar hale gelmesi için yürüyüş yapmam gerekiyor. Yüzmem gerekiyor. Ciğerlerimi tekrar genişletmem gerekiyor. Bu da biraz zaman alacak bir şey.'' açıklamasını yaptı.

Hülya Koçyiğit & Selim Soydan

Editör: TE Bilisim