Eylül ayında konserlerine devam eden Turkcell Yıldızlı Geceler 21 Eylül akşamı dinleyicisini müzik tarihinin efsanelerinden İlhan İrem ile buluşturuyor. Sanat hayatında 40 yılı deviren usta sanatçı BKM organizasyonu ile gerçekleşecek gecede sevenlerine ‘Aşk Daima’ diyecek!

 
İlhan İrem, sevgisizliğin çoğaldığı günümüzde konserine 'Aşk Daima' adını vermeyi tercih etti. Usta sanatçı dünden bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek.

 

24 albümlük ve 7 altın plaklık müzik kariyeri ile Türk müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan İlhan İrem sanat hayatındaki dolu dolu 40 yılını sahnede izleyicisi ile paylaşacak. Albümleri ve ödüllerinin yanı sıra resim sergisi ve hakkında yazılan kitaplarıyla da bugüne dek bir çok başarıya imza atmış olan sanatçı ‘Boşver Arkadaş’, ‘Anlasana’,’İşte Hayat’, ‘Samanyolu’, ‘Yağma Yağmur’, ‘Derin Uyku’, ‘Sevgi Sevgiyle Çoğalır’ gibi parçalarından oluşacak bir repertuar ve geceye özel tasarlanan sahne dekoru ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda ışık ve sevgi saçacak.

 
İlhan İrem 21 Eylül'de en romantik şarkılarını seslendirecek.

Biletler Biletix ve BKM gişelerinde ...

 www.biletix.com / 0216 556 98 00

www.bkmonline.net / 0212 236 18 18

Editör: TE Bilisim