OLANLAR OLDU...


Pembe tonlarında melek ve ağaç dekoruyla süslenen sahneye ‘İlk Uyanış’ ile çıkan İlhan İrem ilk şarkısından sonra "Hoş geldiniz aşık ruhlar! ’’ diyerek sevenlerini selamladı. 'İşte Hayat', 'Anlasana', 'Konuşamıyorum', 'Sazlıklardan Havalanan', 'Sürgün Gibi Masallarda' gibi klasiklerini seslendiren İlhan İrem, 'Olanlar Olmuş' adlı şarkıyı seslendirdikten sonra; "Yaşadığımız dünyaya olanlar oldu... Herşey değişiyor. Ama biz olan biten herşeyin öteki tarafındayız, aydınlık tarafındayız. Sonsuza kadar aydınlık taraftayız." dedi.
BÜTÜN DÜNYAYLA KAVGALI BİR DÜNYA LİDERİMİZ VAR

"Yok edilen, kurutulan, unutturulmak istenen herşeye karşın, her an binlerce çiçekle yeniden doğacağız. Asla, asla karanlıklara teslim olmayacağız..." diyen İlhan İrem; 21 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutladıktan sonra isim vermeden Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi: "21 Eylül bugün. Bugün Dünya Barış Günü. Türkiye'nin mottosu; dünya politikası 'Yurtta Barış Dünya da Barış'tır. Ama 40 yıl geçti herşey çok değişti. Bütün Dünya'yla kavgalı bir dünya liderimiz var. Herkesle kavgalı. Türkiye'nin mottosu, Türkiye'nin dünya politikası 'Yurtta Savaş, Dünya da Savaş' değildir! Yurtta Barış Dünya'da Barış'tır!"
FİNALDE SEMAZENLER EŞLİĞİNDE SÖYLEDİ

Finalde semazenler eşliğinde sahneye çıkan İlhan İrem, 'Hû' ve 'Yılan Isırığı' adlı şarkılarını seslendirdikten sonra "Aşık ruhlar hoşçakalın. Aşk sonsuza kadar sizinle... Aşk Daima... Bizim dünyamızda aşk sonsuza kadar... Hoşçakalın." diyerek konserini tamamladı.

Türk Pop Müziği'nin efsane ismi İlhan İrem müzik ziyafeti çekti.

Haribye Açıkhava Tiyatrosu tıklım tıklım dolunca izleyicilerin bir bölümü
konseri merdivenlere oturarak izledi.

Konserde bir ara 'Her Yer Taksim, Her Yer Direniş' sloganları atıldı.

İlhan İrem konserde 21 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutlayarak,
Atatürk'ün 'Yurtta Barış Dünya Barış' sözünü hatırlattı.

Nükhet Duru, İlhan İrem'in konserini en ön sıradan izledi.

İlhan İrem farklı sahne tasarımı ve duygusal şarkılarıyla herkesi büyüledi.

İlhan İrem'e sahnede semazenlerin yanı sıra bir de balerin eşlik etti.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun dekoru pembe renk çiçekler açmış ağaç ve melek dekoruyla süslendi.
 Sanatçı, slov, mistik ve rock şarkılar seslendirdi.

İlhan İrem finalde semazenler eşliğinde 'Hû' ve 'Yılan Isırığı' adlı ilahileri seslendirdi. Sanatçı dakikalarca ayakta alkışlandı. 
Editör: TE Bilisim