Avea İle Yıldızlar Açıkhava’da etkinlikleri Eylül ayının özel gecelerinden birine daha ev sahipliği yaptı. BKM organizasyonu ile gerçekleşen konserde İlhan İrem’i izlemek için seyirciler erken saatlerde yerini aldı.

41 yıllık sanat hayatına sığdırdığı aşka, sevgiye ve umuda dair tüm parçalarını Harbiye Açıkhava’da seslendiren İlham İrem konserine “Bir Şeyin Bitişi” şarkısı ile başladı.

Her zamanki gibi siyahlar içinde sahneye çıkan İrem, “Aşık ruhlar merhaba, aşkla, aşk adına yine burdasınız. İyi ki varsınız, iyi ki varız, iyi ki bu gezegende yollarımız kesişti. Benden gelen bu şarkıları ruhlarının derinlerinlerinde hisseden sizler için yaratmaya devam ediyorum.’’ Diyerek konuklarını selamladı.

Gece boyunca sanatçı “Olanlar Olmuş”, “Yazık Oldu Yarınlara”, “Ben Değilim”, “Son Selam”, “Dua”, “Tören”, “İşte Hayat”, “Ali Veli Maria”, “Sürgün Gibi Masallarda”, “ Gemiler Döner Geriye”, “Ruh Gibi”, “Yer Altından Fısıltılar” ve “ Anlasana” parçalarını seslendirdi.

“İYİ Kİ VARSIN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK!”

“Madem “İyi ki varsın” dedik, sonsuza kadar yaşayacak olanları da hatırlayalım değil mi? İyi ki Mustafa Kemal Atatürk var. İyi ki varsın. Bizler için güzelim hayatlarını yitirmiş şehitlerimiz iyi ki var.” Diyerek sahnesinde Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

Sahnesinde özel koreografilere de yer veren İlhan İrem’e “Tören” parçasında balerin Alım Tatar, “Hu” ve “Yılan Isırığı” parçalarında ise Semazenler eşlik etti.

İlhan İrem konserini dillere dolaşmış sevilen parçası ‘Boşver Arkadaş’ ile sonlandırdı. Alkış yağmuru altında sahneden inen İrem gitmeyip “Bir daha” tezahuratlarıyla bekleyen seyircilerini kırmadı ve geceyi 2 bis ile bitirdi.

AVEA İLE YILDIZLAR AÇIKHAVA’DA PROGRAMI:

22 Eylül Pazartesi            GÖKSEL

24 Eylül Çarşamba          NECO 50. YIL

25 Eylül Perşembe           ZİYNET SALİ – DESPİNA VANDİ

26 Eylül Cuma                 ATA DEMİRER – “ALATURKA”

30 Eylül Salı                    SELÇUK BALCI

Editör: TE Bilisim