Turkcell Kuruçeşme Arena’da Bkm organizasyonu ile gerçekleşen konserlerde Cumartesi akşamı sahnede İlhan İrem vardı. Müzik tarihinin efsanelerinden biri olarak kabul edilen, yerleşik değerleri reddederek, kendi yolunu ve kendi izleyicisiniyaratan ozan İlhan İrem, Boğaz’daki aşk gecesinde ölümsüz klasikleri ve son dönem çalışmaları ile izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.


Turkcell Kuruçeşme Arena’yı dolduran hayranlarını “Aşk İstanbul, hoşgeldiniz. Aşık ruhlar hoşgeldiniz. Siz, yolu ışık ve sevgiyle geçenler, bu akşam buraya gelemeyip, yüreği aşkla dolu olan bizler Türkiye’nin aydınlık yüzüyüz. Biz ışıklıyız, sevgiliyiz.” sözleriyle selamladı.

“Kıyılara Git”, “Son Selam” şarkılarıyla başlayan konser “Yazık Oldu Yarınlara”, “Dua”, “İster İnan İster İnanma”, “İki Duvar” ve “Şalamar” parçaları ile devam etti.


 Her şarkıyı dev bir koro eşliğinde hayranlarıyla seslendiren İlhan İrem’in sahne dekoru da dikkat çeken detaylardan biriydi. Sanatçıya slow parçalarında eşlik eden ve İrem’in peri kızı diye hitap ettiği Alım Tatar da performansıyla büyük alkış aldı.

Konserin ikinci yarısında söylenen “Don Kişot”, “İşte Hayat”, “Sazlıklardan Havalanan”, “Anlasana” ve “Boşver Arkadaş” parçaları ile Turkcell Kuruçeşme Arena’da adeta aşk çıkarması yapıldı.


Semazenler eşliğinde ‘Hû’ çekti …

Konserin bitmesinin ardından hayranlarının İrem’i bırakmaya elbette niyeti yoktu. Bis yapan İlhan İrem’in sürprizi sevenlerini mest etti.

‘Boşver Arkadaş’ şarkısıyla konserini tamamlayan İlhan İrem, alkışlar durmak bilmeyince bis yaparak yeniden sahneye çıktı. Semazenler eşliğinde Cennet İlahileri albümünden ‘Hû’ ve ‘Yılan Isırığı’ adlı şarkıları seslendiren sanatçı uzun süre ayakta alkışlandı. 


Semazenler eşliğinde söylenen “Hu” şarkısı ve “Yılan Isırığı” ile Boğaz’da "Aşk İstanbul" gecesi yaşandı.


İlhan İrem ve orkestrası Kuruçeşme Arena da verdiği konserle hayranlarını mest etti.

Elif - Murat Evgin çifti konseri en ön sıradan seyretti

Konseri izlemeye gelenler arasında, Ozan Güven, Şebnem Bozoklu, Murat Evgin ve Naim Dilmener de vardı. OLCAY ÜNAL SERT
Editör: TE Bilisim