Ünlü sanatçı Işıl Yücesoy 10 Şubat'ta Garaj İstanbul'da muhteşem bir konser verdi. Işıl Yücesoy'a sahnede Jale, Yonca Lodi, Ercan Turgut ve Soner Arıca gibi ünlü isimler eşlik etti. Konseri izleyenler arasında yapımcı Şükrü Avşar, oyuncu Ayça Ayşin Turan, Burcu Kıratlı, Mahmut Gökgöz, gazeteci Olcay Ünal Sert, yapımcı Hakan Eren ve Ufuk Deneri dikkat çekti.

Yıllara meydan okuyan duayen sanatçı Işıl Yücesoy, önceki akşam Beyoğlu Garaj İstanbul'da sahneye çıktı. Yücesoy söylediği şarkıları ve şarkı aralarında yaptığı espirili konuşmaları ile hayranlarını kendine bir kez daha hayran bıraktı.

Işıl Yücesoy sahnede yaptığı konuşmada "72 yaşındayım ben de varım, Ajda Pekkan ile aynı yaştayız. İnat olsun diye şarkı söyleyeceğim. Hem de Bağdat'ı okuyacağım" dedi.  Işıl Yücesoy, Sezen Aksu için "Türkiye'nin Edit Piaf'ıdır. Değerini iyi bilmek gerekir" diye övgüler yağdırırken, Fikret Şenes'in geçmişte kendisi için 'Bundan şarkıcı olmaz' diyerek çok eleştirdiğini söyledi. 

Işıl Yücesoy sahneye çağırdığı Yonca Lodi'yle "Milat" adlı şarkıya birlikte düet yaptı. Yücesoy, "Bir gün Kapadokya'da setteyim. Çok yorgundum, eve geldim. Televizyonda bir kız şarkı okuyor. Beni sesi ve şarkısının sözleri çok etkiledi, yalan söylüyorsam şerefsizim. Üç yıl bu Milat şarkısıyla ağladım" dedi. 

Plağı başının üstünde taşıdı
Işıl Yücesoy sahnedeyken yapımcısının sürpriziyle karşılaştı. Yücesoy'a sahnede 37 yıl aradan sonra yeniden stüdyoya girerek yaptığı 'Zamansız' adlı albümün Plak kayıdı verilince şaşkınlığını gizleyemedi. Yücesoy'a verilen hediye paketini açması için hayranları ve sevenleri tezahürat yapınca Yücesoy, "Israrınıza dayanamadım açayım bari" dedi. Yücesoy, "Buraya gelirken plağımın çıkıp, çıkmadığını sordum. 'Gümrükte takıldı' dediler. Bana büyük bir sürpriz oldu. Long Play herkese nasip olmaz" diyerek plağı başının üstünde taşıdı.


Soner Arıca, "Bu akşam muhteşem bir kadın var karşınızda" diyerek Işıl Yücesoy'un önünde saygı ile eğildi.

Işıl Yücesoy'a sahnede Yonca Lodi, Jale, Ercan Turgut ve Soner Arıca eşlik etti.

Işıl Yücesoy basında yer alan haberlerin ardından yaptığı açıklamada; "10 şubat 2017 de Garaj İstanbul da ki konserimden sonra internet ve basında çıkan haberlerde sayın Ajda Pekkan ile bir polemik yaratılmaya çalışılmıştır. Yazılan hiç bir sözün benimle ilgili olmadığını ve ağzımdan çıkmadığını dinleyicilerime ve okurlarıma saygılarımla bildiririm." dedi.




Editör: TE Bilisim