Ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın filmlerinden şarkıların seslendirildiği gecede, Işıl Yücesoy, Yetkin Dikinciler, Cemal Hünal, Meltem Cumbul, Gökçe Bahadır, Goncagül Sunar, Gizem Erdem, Tuğrul Tülek ve Halil Sezai performanslarıyla İş Sanat izleyicisinden büyük alkış aldı.

Beyazperdenin başarılı yönetmenlerinden Çağan Irmak, filmlerinde özenle seçip yer verdiği şarkıları oyuncu dostlarıyla birlikte İş Sanat’ta seslendirdi. Piyanist ve besteci Sabri Tuluğ Tırpan’ın müzik direktörlüğünü üstlendiği konserde Çağan Irmak izleyicileri Son Arzum ile selamladı.

Issız Adam, Babam ve Oğlum, Dedemin İnsanları, Nadide Hayat, Asmalı Konak, Çemberimde Gül Oya gibi Çağan Irmak’ın unutulmazları arasında yer alan film ve dizilerden sahneler eşliğinde gerçekleşen gecenin ilk yarısında Gökçe Bahadır Bana Yalan Söylediler; Yetkin Dikinciler Bir Şans Daha; Meltem Cumbul Beni Bırakma; Goncagül Sunar Beni Benimle Bırak; Gizem Erdem Gel ya da Git şarkılarını seslendirdi. Gökçe Bahadır, Gizem Erdem ve Goncagül Sunar’ın birlikte söylediği Eyvah şarkısı ile usta oyuncu Işıl Yücesoy ve Cemal Hünal’ın Anlamazdın düeti izleyiciler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Sinemadaki başarısının yanı sıra müzikteki yeteneğini de ortaya koyan Çağan Irmak, konserin ikinci bölümünde Nadide Hayat filmiyle hafızalara kazınan O Günler’i seslendirdi. Tuğrul Tülek Prensesin Uykusu; Halil Sezai Yalnızım; Gökçe Bahadır Dert Bende; Goncagül Sunar Çemberimde Gül Oya; Cemal Hünal Ayak İzi; Işıl Yücesoy Kirli Beyaz Kedi şarkılarıyla dinleyicilere nostaljik bir akşam yaşattı. İzleyenlerin hafızasından çıkmayacak bu çok özel konser Çağan Irmak ve oyuncu dostlarının hep birlikte seslendirdiği Bir Mazi Bin Hatıra şarkısıyla sona erdi.
Editör: TE Bilisim