Bülent Ersoy, İstanbul Kartal da müzik ziyafeti çekti. Günler öncesinden biletlerin tükendiği konserde müthiş bir izdihamın oluştu.Konserde geçmişten günümüze söylediği şarkılarla müzikseverlerin kulaklarının pasını silen Bülent Ersoy, sevenlerini 'Bir Ben Bir Allah Biliyor'şarkısı ile selamladı. Bülent  Ersoy," Bu nasıl bir izdiham. Bu nasıl bir sevgi selidir. Bana bu izdihamı elli senedir yaşatıyorsunuz. Size saygım sevgim sonsuz." diyerek sevenlerine teşekkür etti.


YENİ KLİP YOLDA

Tarkan ile çekeceği yeni klibi için stüdyoya girdiklerinin müjdesini de veren Ersoy, klibin Ocak'ın 18'sine kadar tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Turne programının başlayacağının bilgini de paylaşan ünlü sanatçı  ilk durağın Avustralya olduğunu belirtti.

DİVA İSTMARİNA'DAN EV ALACAK

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan usta sanatçı,Dap Yapı'nın geliştirdiği projelerden birine talip olduğunu belirtti. Ersoy," Bir süre önce Dap Yapı'nın denize nazır projelerini inceledim. Bugün de kendilerine talebimi ilettim. Buradan da bir yer alacağım' dedi.

KENDİSİNİ AĞIRLAMAKTAN ONUR DUYARIZ

JollyJoker İstMarina'da ilk defa böyle bir dolulukla karşılaştıklarına dikkat çeken Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz 'Dünyanın en büyük seslerinden birini burada ağırlamak bizim için bir şeref.  Bundan sonra da kendisini sık sık burada ağırlamaktan onur duyarız' dedi. İstMarina'nın dünya birinciliği ödülleri bulunan bir proje olduğuna dikkat çeken Yılmaz şöyle devam etti: 'Proje denize 700 metre cephesi olan, içerisinde AVM, konut, okul hastane ve ulaşım gibi bir çok unsuru barındıran karma bir proje. Böyle büyük bir sanatçının bizim projemizde olmasından büyük şeref duyarız." ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilisim