Mehmet Turgut stüdyoyu gazinoya çevirdi! Sahnelerin unutulmaz assolisti Kamuran Akkor ve sevilen oyuncu Erdem Akakçe, Mehmet Turgut’un “Falan Filan Gazinosu”nda hem şarkılar söyledi, hem de Turgut’a poz verdiler! 
 
Mehmet Turgut, sohbet, fotoğraf ve eğlence programı “Falan Filan”ın yeni bölümünde, ikinci kez stüdyosunu gazinoya çevirdi. Gazinoya konuk olan Kamuran Akkorve Erdem Akakçe,yapılan çekimlerde çok neşeli dakikalar yaşandı.
 
Başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut’un “Falan Filan” isimli sohbet, fotoğraf ve eğlence programı Cumartesi geceleri saat 23:15’te CNN TÜRK’te ekrana gelmeye devam ediyor. Programında konuk edeceği isimlere, twitter.com/mehmeturgut ve instagram.com/mehmetturgut hesaplarındaki takipçilerinden görüş alarak onlarla birlikte karar veren Turgut; konuklarını her hafta, belirlenen bir konsept etrafında ağırlıyor. Konuklarıyla kaliteli ve eğlenceli sohbetler gerçekleştiren Turgut, sohbetin ardından ise konuklarını haftanın konseptine uygun olarak fotoğraflayarak izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor.
 
Mehmet Turgut’la “Falan Filan”ın, Kamuran AkkorveErdem Akakçe’nin konuk olduğu “gazino” konseptli yeni bölümü 23 Ocak 2016, Cumartesi akşamı 23:15’te CNN TÜRK’te yayınlanacak. “Falan Filan”la ilgilibilgileritwitter.com/mehmeturgutve twitter.com/cnnturk sayfalarından takip edebilirsiniz. 
Editör: TE Bilisim