Karsu: “Hayallerinizin peşinden koşun”

Hollanda’da yaşayan ve caz ile etnik çizgileri birleştiren müzik dünyasının genç yıldızı Karsu, ikinci albümü Colors’un tanıtım konserleri kapsamında hayranlarıyla İstanbul’da buluştu. İlginin çok yoğun olduğu konserde kendi çocukluğunda hayranı olduğu Mustafa Sandal, Candan Erçetin, Sezen Aksu şarkılarına bayıldığını da söyledi.


İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde eski ve yeni şarkılarını seslendiren 25 yaşındaki Karsu, başarı yolculuğundan da örnekler verdi.


14 yaşında babasının Amsterdam’daki restoranında piyano çalarken müzikle ilgili hayallerini anlattığı bazı kişilerin kendisine güldüğünü, konservatuara alınmadığını ama hiç vazgeçmediğini belirterek “Bana gülenlerden etkilenip bırakabilirdim ama bugün New York Carniege Hall gibi dünyanın en büyük konser salonlarında sahneye çıkabiliyorum. Müzik otoriteleriyle konserlerde aynı sahneyi paylaşıyorum. Benim için bu büyük bir gurur. Hayali olanlara önerim vazgeçmesinler” dedi.

Eylül ayında Hollanda’da çıkan ve Amsterdam’ın ünlü salonlarından Paradiso-Noord’ta tanıtılan Karsu’nun ikinci albümü Colors, Türkiye’de “Y Kültür Sanat” etiketiyle raflarda yerini aldı. Karsu konserleri Türkiye ve dünya turuyla devam edecek...
Editör: TE Bilisim