Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği ( ULYAGAD ) tarafından Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen yılın enleri ödül töreninde Aşk Yeniden Yazılıyor şiiriyle büyük çıkış yapan genç nesilin temsilcisi Kasım Alper Özdemir yılın en başarılı şairi ödülüne layık görüldü ..
 
Ödülünü Pakistan Başkansolosu Dr.Yussuf Cüneyt'in elinden alan genç yazar Özdemir; "Böyle önemli bir gecede çok değerli isimlerle birlikte ödül almak benim için ayrı bir onur; bu ödülü bugünlere gelmemi sağlayan doğduğum ve büyüdüğüm memleketim Amasyalılar adına alıyorum" dedi.
 
Yakışıklı ve genç şair Kasım Alper Özdemir 'Yılın Şairi' ödülünü Pakistan Büyükelçisi Dr. Yussuf Cüneyt'in elinden aldı. Sevilen şarkılarıyla ödüle layık görülen diğer bir ünlü isimde Murat Kekilli oldu. 

Gecede Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu, Yazar Yavuz Bülent Bakiler ve Murat Kekilli gibi bir çok isimde ödüle layık görüldü...


Kasım Alper Özdemir
Editör: TE Bilisim