Türk müziğinin sevilen isimlerinden Halil Sezai ve Kibariye dün akşam Poll Production organizasyonu Paraf sponsorluğunda gerçekleşen ‘Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.

‘Emmoğlu’ şarkısı ile birlikte açılış yapan Halil Sezai ve Kibariye, binlerce kişinin şarkıya eşlik etmesiyle muhteşem bir düete imza attı. İlk kez aynı sahneyi paylaşan ikili, geçmişten bugüne en sevilen parçalarını seslendirerek dinleyicileri adeta kendilerine hayran bıraktılar.

 
İlk yarıda sahneye çıkan Halil Sezai ‘Yangın Var, Yanıma Gel, Galata ve Duyanlara Duymayanlara’ gibi sevilen parçalarını sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Konserin ikinci yarısında ikili, bu kez Halil Sezai’nin 'İsyan' şarkısıyla sahneye çıktı. Sezai’yi alkışlarla sahneden uğurlayan Kibariye 'Gülümse Kaderine, Gülü Soldurmam, İstanbul, ve Sil Baştan' gibi birbirinden duygusal ve arabesk parçalarını 5 bin kişilik Harbiye korosuyla hep bir ağızdan söyledi.


‘KİBARİYE DÜNYA ÇAPINDA BİR SANATÇI!’
‘BERABER BİR TİYATRO OYUNU YAPABİLİRİZ!’


Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Halil Sezai ve Kibariye, kendilerine yöneltilen sorulara şöyle cevap verdi; Kibariye’ "İlk defa beraber sahne alcağız ama son olmayacak. Halil Sezai’nin o kadar leziz bir ses rengi var ki ağlamamak mümkün değil, bir kere oyunculuğu da var. Oyunculuğa benim de merakım var. Hatta rica ettim beraber bir tiyatroda oynayalım diye kafamızda çok güzel şeyler var." dedi.


Halil Sezai, "Kibariye ile aynı sahneyi paylaşmak benim için çok büyük onur, onun tecrübelerinden faydalanmak çok iyi olacak. Kibariye dünyanın her yerinde konser verebilecek bir isim, benim için dünya çapında bir sanatçı." diye konuştu.

Konserin sonunda tekrar birlikte sahneye çıkan ikili seslendirdikleri pop, arabesk ve roman havası gibi şarkılarla renkli bir finale imza attılar.
Editör: TE Bilisim