Arebesk ve fantazi müziğin güçlü yorumcusu Kibariye ve Pop müziğin başarılı temsilcisi Kenan Doğulu Küçükçiftlik Park'ta Yeni Bi' Fest'te sahne aldılar.

Bir döneme damgasını vurmuş olan gazino eğlencesini günümüzde devam ettiren, Türkiye’nin en büyük açık hava gazinosu Yeni Bi’ Fest, Kenan Doğulu ve Kibariye’nin muhteşem performanslarıyla sona erdi. Eğlencenin, Türk müziğinin iki dev isminin yaptığı düetle doruğa çıktığı geceye iş, sanat ve basın dünyasının önde gelen isimleri Beyza-Engin Hepileri, Sanem-Ralf Tezman, Bergüzar Korel ve Ahmet Selçuk İlkan'da katıldı.
Kenan Doğulu kıpır kıpır sahnesi, esprileri ve hep bir ağızdan söylenen şarkılarıyla mükemmel bir geceye imza attı. Doğulu sahneyi kardeşi Ozan Doğulu ile paylaşırken anneannesi ve dedesinin şarkısı olan “Zeytin Gözlüm”ü de seslendirdi. Doğulu, babasının eskiden bir çok gazinoda sahne aldığını dile getirirken “Babamı ilk kez sahnede gördüğümdeki parçasını şimdi size seslendirmek isterim.” dedi ve “Elveda Meyhaneci” adlı parçayı söyledi.
Kibariye arabesk müziğin dillerden düşmeyen şarkılarını seslendirirken kendisini şöhrete kavuşturan "Kimbilir" ile büyük alkış aldı. Gecede 'Sanat Güneşi' Zeki Müren de anıldı.

Yurdaer Doğulu
Kenan Doğulu sahnede 'Elveda Meyhaneci'yi seslendirmeden önce şarkının bestecisi olan babası Yurdaer Doğulu'yu andı.
Kenan Doğulu & Kibariye 
Editör: TE Bilisim