50. Altın Yılı’nı kutlayan Ali Kocatepe, sanat, medya ve cemiyet hayatının ünlü isimleri ile belgesel tadında bir konsere imza attı. Geceye 'Kocatepe Yazz Korosu' damgasını vurdu.

Ayta Sözeri, Aslı Omağ, Engin Hepileri, Mert Fırat, Barış Hayta,
Ayça Tekindor,  Barbaros Uzunöner, Ezo, Hakan Bilgin, Kemal Başar, Laçin Ceylan, Nila Fırat, Pamela Spance, Ruhi Sarı, Selen Uçer, Vatan Şaşmaz ve Veysel Diker’den oluşan 'Kocatepe Yazz Korosu' Masis Aram Gözbek yönetiminde 'Akdeniz Çocukları' adlı şarkıyı seslendirdi.

'Kocatepe Yazz Korosu'

'Kocatepe Yazz Korosu' açılışta 'Akdeniz Çocukları' adlı şarkıyı seslendirdi


Ertuğrul Özkök gecede okul arkadaşı Ali Kocatepe ile anılarını paylaştı.

Nilüfer, Nükhet Duru, Bülent Ortaçgil, Ayşegül Aldinç, Özdemir Erdoğan, Pamela ve Yüksek Sadakat Ali Kocatepe bestelerini seslendirirken sahnede zaman zaman anılarını da paylaştılar. 

Ali Kocatepe eşi Aysun Kocatepe'ye övgüler yağdırdı.

'Eski Türkiye'nin yazarıyım' diyerek sahnede okul arkadaşı Ali Kocatepe ile ilgili anılarını paylaşan Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ilginç açıklamalar yaptı. Mehmet Yılmaz ve Engin Aysever de sahneye çıkarken, Hıncal Uluç'un katılmaması dikkat çekti.

Nükhet Duru - Fotoğraflar: Emrah TARIM

Nükhet Duru "Ben Gene Sana Vurgunum" ve "Melankoli" gibi kendisiyle özdeşleşmiş Kocatepe bestelerini seslendirirken, Nilüfer ve Ayşegül Aldinç barkovizyonda ki fotoları görünce bir hayli şaşırdılar. Nilüfer, "Eyvah yaşlandık, yıllar ne çabuk gelip geçiyor" derken, Nükhet Duru, "Kulis otobüs gibi çok kalabalıktı" diyerek seyirciyi güldürdü.
 Pamela Spance 'Benimsin' adlı Kocatepe bestesini rock tarzında seslendirdi.

Aslı Omağ Pamela Spance ile düet yaparken finale doğru 'Kocatepe Yazz Korosu'na Nükhet Duru, Nilüfer, Ayşegül Aldinç, Modern Folk Üçlüsü ve Bülent Ortaçgil'de katıldı. Ali Kocatepe eşi Aysun Kocatepe'ye övgüler yağdırırken karşılıklı oynayıp şarıklar söylediler.

Aslı Omağ 'Kocatepe Yazz Korosu'nda

Barış Hayta ve Hakan Bilgin 'Kocatepe Yazz Korosu'nda

Ayşegül Aldinç

Ali Kocatepe 'Kocatepe Yazz Korosu' ile

Nilüfer

Bülent Ortaçgil

Ali Kocatepe, Ayşegül Aldinç ve Modern Folk Üçlüsü hep birlikte 'Dönme Dolap' adlı şarkıyı seslendi.

Ali Kocatepe 50. Sanat Yılını Coşkuyla Kutladı

Ayta Sözeri 'Kocatepe Yazz Korosu'nda

Editör: TE Bilisim