Levent Kazak’ın yazıp yönettiği, Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Beyti Engin, Selen Uçer ve Bülent Alkış’ın birlikte rol aldıkları “Kurusıkı”; 3 Nisan Pazar akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde!
 
AYSA tarafından sahneye konan oyun;iyi ile kötünün, dolu ile boşun sık sık karıştırıldığı, somut gerçeklerin bile göreceli olduğu, haber vermek yerine haberlerin sıfırdan kurgulandığı günümüz dünyasına oldukça farklı bir mizahla yaklaşıyor.
 
Levent Kazak’ın yazıp yönettiği “Kurusıkı”da; başarılı oyuncular Mete Horozoğlu, Bihter Dinçel, Beyti Engin, Selen Uçer ve Bülent Alkış aynı sahneyi paylaşıyor.
 
“Kurusıkı”nın dekoru Barış Dinçel’in, ışık tasarımı Yakup Çartık’ın, koreografisi ise İlkem Ulugün’ün imzasını taşıyor. Kostüm tasarımını Ayşegül Özbay’ın üstlendiği oyunun yönetmen yardımcıları ise Seda Özelsoy ve Nermin Aslan.
 
3 Nisan 2016, Pazar akşamı saat 18:00’de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek olan “Kurusıkı” oyununa ait biletler; Biletix ve Trump Kültür ve Gösteri Merkezi gişesinden temin edilebilir.  
Editör: TE Bilisim