Beyonce, Rihanna, Madonna tarafından uygulanan ve dünyaca ünlü starlar arasında bir akım olan Kleopatra imajını Linet, Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye taşıdı.


Konserine saatler kala hayranlarının hınca hınç doldurduğu Bostancı konserinde izdiham yaşanan Linet 2,5 saatlik repertuarıyla, 2500 kişiye müzik ziyafeti sundu. Bostancı konseri için orkestrasındaki enstrüman sayısını artıran Linet 3 ay öncesinden başlayan dev konserinde 30 kişilik ekip çalıştı.

Bostancı konserinin ilk bölümünde sahne alan Rubato’nun sahnesine konuk olan Linet Rubato grubu ile Ölüyorum Kederimden, Vazgeçtim isimli şarkılarda birlikte düet yaptı. Geliri Mehmetçik vakfına bağışlanan Bostancı Konserinde “Memleketim” şarkısını Türk bayrakları eşliğinde yorumlayan Linet ; belki başka bir ülkede doğmuş olabilirim ama ben kendimi Türk gibi hissediyorum. Türküm dedi. Bu konser diğer konserlerimden benim için çok daha anlamlı aldığınız her bilet buradan Mehmetçik vakfına bağışlanacak olması benim için ayrı bir gurur ,Barış Pınar harekatındaki ülkemiz için görevde olan Aslan Mehmetçiklerimizin sonuna kadar yanındayım dedi.

Kleopatra imajı hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Linet’e bu imajın daha önce Madonna ,Beyonce, Rihanna tarafından yapıldığı hatırlatılınca bu dünyaca bilinen bir İmaj akımıdır. Bu İmaj Selim Akar tarafından yapıldı. Birçok dünya starının yaptığını biliyorum ama Ben Divamız Bülent Ersoy’un yaptığını hatırlıyorum ona da çok yakışmıştı. Beyonce,Rihanna, Madonna ‘ya karşı divamız ve ben bu imajla ve sesimizle meydan okuyoruz diyerek espri yaptı. Kleopatra’nın güzelliğinden çok karizmasının konuşulduğu , 7 dilde şarkı söylediği , sesini enstrüman gibi kullandığı hatırlatılınca bu özellikler biraz benzer geldi dedi. Güzellik göreceli bir kavramdır ama karizmam sağlamdır derken bu özellikler ve yetenekler düşünüldüğünde bu imaja yani Kleopatra imajına en uygun isim ben oluyorum sanırım takdir sizin dedi.

Editör: TE Bilisim