Yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi olan konserler, Covid19 nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde İstanbul Açık Hava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da devam ediyor.

“ŞARKILARI BERABER SÖYLEYİNCE ŞİFALI OLUYOR”

Aylar sonra sahneye çıktığı için çok mutlu olduğunu belirten Mabel Matiz; “Şükür kavuşturana. Hep beraber büyük bir sınavdan geçiyoruz.

Bu gece, yaşadığımız sıkıntılardan bir nebze de olsa uzaklaşmak için bir araya geldik. Azıcık sırtınız sıvazlansın, azcık gündelik hayatın tantanasından uzaklaşın istiyorum.

Şarkılarımızı hep beraber söyleyelim. Beraber söylediğimizde şarkılar daha da şifalı oluyor” dedi.

KONSER ORTASINDA BİS...

Repertuvarında türkülere de yer veren başarılı sanatçı seyircilerden gelen yoğun istek üzere Aşık Mahzuni Şerif'in ölümsüz eseri "Yuh Yuh"a konser ortasında bis yaparak aylar sonra gerçekleşen büyük kavuşmayı unutulmayacak bir anı haline getirdi.

Konser sonuna doğru kariyerimde en önemli şarkı diyerek seslendirdiği “Sultan Süleyman”la etkinlik alanında fırtınalar koparan Mabel Matiz, şarkının sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Öte yandan konser sırasında çok özel bir sürpriz yaşandı. Hayatlarının en özel gününü Mabel Matiz konserinde ölümsüzleştiren bir çift, tüm seyircilerin tanıklığı ile bir ömür boyu mutluluğa evet dediler. Sürpriz evlilik teklifi ile bambaşka bir boyut kazanan konser korna sesleri arasında son buldu.

Editör: TE Bilisim