ABD'nin ünlü starı Madonna, tüm dünyanın felsefesini yakından takip ettiği, Mevlana Celaleddin Rumi'yi ziyarete geliyor.

ABD'de moda fotoğrafçılığı yapan ve ünlü isimlerle verdiği pozlarla gündemden düşmeyen Mert Alaş, yakın dostu Madonna'yı Konya'ya getiriyor.

Ünlü popçu Madonna'nın Konya ziyaretinde, Mevlana Celaleddin Rumi'nin Konya'ya gelişinin 789. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek olan etkinliklere katılması bekleniyor.

Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan gezinin Konya'dan sonraki adresi ise, Ege kıyıları ve koyları olacak. Buradan İngiltere'ye geçecek olan Madonna, dünya turnesine start verecek.

Özellikle ABD'de yaygın olan Mevlana Celaleddin Rumi takipçileri arasında, daha önce Mevlana'nın şiirlerini seslendiren ve 'Like A Prayer' şarkısının klibinde semazenlere yer veren Madonna'nın dışında, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, model Cara Delevingne, şarkıcı Chris Martin, Adriana Lima ve Demi Moore gibi isimlere son olarak çocukları ile birlikte fotoğraf paylaşan P!nk eklenmişti.

Kaynak : CNN TÜRK
Editör: TE Bilisim