Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun başrollerini paylaştığı, senaryosu ve yönetmenliği Osman Sınav’a ait tutku dolu ve bir o kadar da sarsıcı “Aşk Kırmızı”; Mehmet Erdem ve Alper Atakan tarafından hazırlanan müzikleriyle de çok konuşulacak. 

Güçlü sesiyle adından sıkça söz ettiren Mehmet Erdem; ilk aşkına olan tutkusu ile çok sevdiği karısına olan aşkı arasında kalan bir adamın çaresizliğini, aşka ve sadakata dair soruları beyazperdeye taşıyan “Aşk Kırmızı” için Tanju Okan’ın unutulmaz şarkısı “Kadınım”ı seslendirdi. Düzenlemesini Alper Atakan’ın yaptığı “Kadınım” şarkısında Erdem’e, Raim Paksoy (kontrabas) ve Ergün Şenlendirici (klarnet) eşlik etti.
15 Mart’ta vizyona girecek film, “Aşk kırmızı… Sadakat ne renk? Rengini sen seçemezsin, aşk seçer” diyerek; Osman Sınav’ın kaleme aldığı senaryosu ile aşk ve sadakat kavramlarını yeniden sorgulatıyor. “Bu aşk var ya, dünyada cennete gittiğini sanıp cehenneme yürümek gibi bir şey…” diyen “Aşk Kırmızı”; izleyicilerini, “İki kişiyi seviyorsan hangisine sadık olacaksın?”, “Bir adamın ilk aşkıyken, ‘öteki kadın’ olabilir misin?” ve “Seninle aynı adamı sevdiği için onu suçlayabilir misin?” gibi yüzleşilmesi ve cevaplanması zor sorularla baş başa bırakacak.

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Tayanç Ayaydın ve Ezgi Asaroğlu’nun paylaştığı sarsıcı ve tutku dolu aşk filmi “Aşk Kırmızı”; Nazlıgül (Nurgül Yeşilçay), Zeynep (Ezgi Asaroğlu) ve Ferhat’ın (Tayanç Ayaydın), iç içe geçen aşk hikayesini, aşk ve sadakat kavramlarını baştan sorgulatan bir yaklaşımla anlatıyor. “Aşk Kırmızı”da aynı zamanda; Teoman Kumbaracıbaşı, Sait Genay, Şebnem Dilligil, Renan Karagözoğlu, Güneş Çağlar, Serdar Yeğin, Sertaç Boztepe, Ceren Mertadam, Irmak İpek Altın, Özlem Hasgül, Tuğçe Karabacak ve Murat Bezek rol alırken, usta oyuncular Ayda Aksel ve Burak Sergen de konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Yapımcılığını Osman Sınav’a ait Sinegraf’ın, dağıtımını UIP’nin üstlendiği “Aşk Kırmızı”; 15 Mart 2013 tarihinde beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.

Mehmet Erdem, Aşk Kırmızı adlı filmde 'Kadınım' adlı şarkıyı seslendirdi.

Editör: TE Bilisim