Okay, Bebek Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verildi. Okay'ı son yolculuğuna uğurlayan isimler arasında Sezen Aksu da vardı. Sanatçı Sezen Aksu, cenaze namazının kılınmasını caminin karşısındaki bir kafede bekledi. Bu sırada oldukça özgün olduğu ve sürekli ağladığı görülen sanatçıyı, oğlu Mithatcan Özer ve yakın arkadaşları teselli etmeye çalıştı.

Sezen Aksu, cenaze namazı kılındıktan sonra yakın arkadaşı olan Meral Okay'ın tabutunun başına geldi ve bir süre bekledi.
Törene katılan diğer isimler arasında Meral Okay'ın kuzeni Atilla Saral, Yonca Evcimik, Muhteşem Yüzyıl ekibi, Özcan Deniz, Çiğdem Anad, Cem Özer, Hülya Avşar, Oktay Kaynarca, Emel Sayın, Işın Karaca, Meltem Cumbul, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tolga Karel, Özgü Namal, Nükhet Duru, Meryem Uzerli, Yönetmen ve Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Adnan Polat, Celal Doğan, Mustafa Sarıgül, Mahsun Kırmızıgül, Nur Aysan, Engin Akyürek, Vahide Altan Gördüm, Adnan Şenses, İrem Sak ve Bahar Korçan yer aldı.

Sezen Aksu ve MGD Onursal Başkanı Nurettin Soydan cenazede görülüyor.

Sezen Aksu

Meral Okay son yolculuğuna uğurlandı

Muhteşem Yüzyıl'ın Muhteşem Süleyman'ı Halit Ergenç, dizinin senaristi Meral Okay'ı son yolculuğunda yalnız bırakmadı.


Meryem Uzerli

Nükhet Duru

Sezen Aksu'yu bir medya ordusu ordusu takip etti


Sezen Aksu göz yalşlarını tutamadı.

(Hürriyet)
Editör: TE Bilisim