Mor ve Ötesi, Zorlu PSM’de 3 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı...

Rock müzik sahnesine birbirinden özel şarkılar, albümler ve performanslar kazandıran mor ve ötesi, 20 yıllık yolculuğunu gözler önüne seren olağanüstü performansıyla 23 Aralık Cuma akşamı ‘Vestel Gururla Yerli’ kapsamında Zorlu PSM sahnesindeydi.

İlk albümünü 1996 yılında çıkartan rock müziğin en önemli gruplarından mor ve ötesi, dün gece Zorlu PSM’de verdiği 20.Yıl Özel konserinde 3 bin kişiyi hafızalardan silinmeyen şarkılarıyla mest etti. Sahnede grubu yalnız bırakmayan sürpriz konuk sanatçılardan Şebnem Ferah grubun sevilen şarkılarından “Küçük Sevgilim”i mor ve ötesi ile beraber seslendirdi. Gecenin komik sürprizi ise Cem Yılmaz’ın “Cambaz” şarkısında bir anda sahneye çıkmasıydı. Cem Yılmaz şarkıyı grupla beraber söyledi. ''mor ve ötesi'' grubunun bu eşsiz konserini izlemeye gelen isimler arasında ise grubun solisti Harun Tekin'in sevgilisi Melisa Sözen ve oyuncu arkadaşı Duygu Yetiş de vardı. Böyle özel bir günde sevgilisini yalnız bırakmayan Melisa Sözen, bu günün kendisi için de çok anlamlı olduğunu ve bu güzel anlara tanıklık edeceği için çok mutlu olduğunu belirtti. Ayrıca Hakan Tamar-Özge Fışkın, Janset - Tarkan Gözübüyük, Ogün Şanlısoy ve sevgilisi bu özel geceye birlikte katılarak, şarkılara eşlik ettiler.

2003 yılında Ankara Sıhhiye Meydan’ında yapılan savaş karşıtı mitingde “Savaşa Hiç Gerek Yok” şarkısını seslendiren müzisyenler yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Bülent Ortaçgil, Feridun Düzağaç, Aylim Aslım, Koray Candemir, Athena ve Mor ve Ötesi hep beraber yıllar sonra yeniden aynı şarkıyı seslendirdi.

Mor ve Ötesi, Zorlu PSM’de 3 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı...
Editör: TE Bilisim