Türkiye eğlence dünyasında bir döneme damgasını vuran gazino kültürü, Zorlu Yeni Yıl Gazinosu ile canlandı. Zorlu World üyelerinin ücretsiz izlediği Zorlu Yeni Yıl Gazinosu, 27 Aralık Pazar gecesi Türk Sanat Müziği’nin en güçlü seslerinden Muazzez Abacı’yı ağırladı.
 
Bir zamanların en önemli eğlence merkezleri olan gazinolar, Zorlu Yeni Yıl Gazinosu ile yeniden hayat buldu. 26 Aralık Cumartesi gecesi Neşe Karaböcek’ in sahne aldığı Zorlu Yeni Yıl Gazinosu, 27 Aralık Pazar gecesi de Türk Sanat Müziği’nin en güçlü seslerinden Muazzez Abacı’yı ağırladı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenen organizasyonda Muazzez Abacı ile beraber Seyyal TanerMetin Ersoy, İskender Doğan, Tüdanya, Yeşim, Coşkun Demir ve Semiha Yankı gibisevilen isimler sahne aldı.
 
Gecenin öncesinde Zorlu Performans Sanatları meydan fuayede geçmişin en güzel yabancı şarkılarıyla Dj Serdar Ayyıldız; ardından Dj Yavuz Hakan Tok'la Ah Mazi Partisi ve konukları Mine Koşan, Güzin ile Baha, Rezzan Yücel ve Meral-Zuhal bir döneme damgasını vurmuş şarkılarını seslendirdiler.

Sahnelerin en eğlenceli ve en dinamik yıldızlarından Zeliha Sunal’ın da rengârenk bir şova imza attığı organizasyonda Asu Maralman, Alpay, Tülay Özer ve Selçuk Ural 70'ler, 80'ler ve 90'larda hit olmuş şarkılarından canlı performanslar sergiledi. Muazzez Abacı performansının hemen öncesinde Dj Hakan Eren “Bir Zamanlar Partisi”nde Işıl Yücesoy, Gökben, Kartal Kaan ve Banu Kırbağ’ı ağırladı.

Muazzez Abacı: Canlı performans seyirciye saygıdır.
 
Zorlu Yeni Yıl Gazinosu’nda sevenleri ile bir araya gelen Muazzez Abacı; “Bir sanatçının, seyirciyi gerçekten anladığı ve hissettiği yerdir sahne. Gazinolar, sanatçılar ve seyircinin aynı hisleri daha sıcak bir atmosferde paylaşmasına imkan tanıması açısından önemliydi. Zorlu’nun bu projesi ile bu felsefe yeniden hayat buldu. Bir gösteride sanat icra eden kişinin canlı söylemesi, seyirciyle bir olması onu izleyen ve alkışlayanlara saygısının göstergesidir” diye konuştu.

Hakan Eren, Muazzez Abacı, Selami Şahin, Seyyal Taner hep birlikte "Özledim" adlı şarkıyı seslendirdiler.

Muazzez Abacı'ya sahnede Tüdanya, Seyyal Taner, Semiha Yankı, Yeşim ve Hakan Eren eşlik etti.

 
Editör: TE Bilisim