Ünlü şarkıcı Murat Boz sezonun son konserinde hem eğlendi hem eğlendirdi

Sur Yapı Marka AVM’nin açılış kutlamaları kapsamında Murat Boz sahne aldı, hayranları ünlü sanatçının şarkılarıyla coştu. Sezonun son konserini veren Boz hem eğlendi hem de 25 bin hayranını eğlendirdi.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan ve geçtiğimiz ay ziyaretçileriyle buluşan Sur Yapı Marka AVM, açılış etkinlikleri kapsamında Murat Boz konserine ev sahipliği yaptı. 03 Temmuz Pazartesi akşamı muhteşem bir konser veren Murat Boz yaklaşık 2 saat sahnede kalarak seyircilerine müzik ziyafeti yaşattı. Son albümü “Janti”den parçaları ve hafızalarda yer eden tüm şarkılarını seslendiren Murat Boz, performansı ile izleyenleri büyüledi.

Murat Boz’dan alkış rekoru

Murat Boz coşkulu gecede MFÖ’nün “Ele Güne Karşı” şarkısında alkış rekoru denemesi yaptı. Boz, on binlerce seyircisi ile rekoru kırmayı başardı.

Renkli bir konsere imza atan Murat Boz’un hayranları ise konser alanını hınca hınç doldurdu. Sahne performansıyla 25 bin hayranına unutulmaz anlar yaşatan Murat Boz, birbirinden hareketli şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Sur Yapı Marka AVM Bursa’nın vazgeçilmezi olacak…

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde paha biçilmez bir lokasyonda yer alıyor. Sur Yapı ve Ekart Gayrimenkul ortaklığı ile hayata geçirilen ve Ece Türkiye tarafından yönetilen Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi, 250 mağazası, kafe ve restoranları, terasları, yeme-içme alanı, 1.800 araçlık otoparkı, çocuklar için büyük bir eğlence ve oyun alanı, 9 salonlu sineması ve fitness merkezi ile ziyaretçilerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor.

Editör: TE Bilisim