Mustafa Ceceli Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi

Pera Event organizayonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ne yıldız yağdıran Turkcell Yıldızlı Geceler’de Mustafa Ceceli fırtınası esti. Pop Müziğin en sevilen isimlerinden Ceceli, dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra Harbiye’ye özel hazırladığı sahne şovları ile unutulmaz bir geceye imza attı


Mustafa Ceceli’den çok konuşulacak sahne şovu…

Organizasyonunu Pera Event’in üstlendiği Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşan Pop Müziğin dev ismi Mustafa Ceceli, dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra muhteşem sahne şovuyla da fırtına estirdi.

Sevilen Sanatçı hazırlıklarına aylar öncesinden başladığı konserinde, 400 adet şov ışığı ve mapping gösterileri ile süslediği sahnesiyle müzikseverlere aynı zamanda bir görsel şölen yaşattı.


Mustafa Ceceli, danslarıyla büyük beğeni topladı…


Hemen her şarkısını Harbiye’yi hınca hınç dolduran sevenleriyle birlikte söyleyen ve danslarıyla büyük beğeni toplayan Ceceli’ye, unutulmaz gecede, Micheal Jackson Tribute Tour dans direktörü, Kesha, Jessie J. Ve Black Eyed Pees ile aynı sahneyi paylaşan dansçılar ve 27 kişilik dev bir orkestra eşlik etti.
Samsun Demir konseri en ön sıradan izledi.

Mustafa Ceceli sevilen şarkılarını seslendirdi.

Ceceli, büyük sahne şovuyla uzun süre dillerden düşmeyecek olan Harbiye konserini DVD olarak da müzikseverlere sunacak.
Editör: TE Bilisim