Usta sanatçı Müzeyyen Senar’ın tedavi gördüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmesi, sanat, siyaset ve medya dünyasında şok etkisi yarattı.

Twitter’da en çok konuşulanlar arasında birinci sıraya yerleşerek Trend Topic olan Müzeyyen Senar’a, ünlü isimler Twitter’dan duygularını yazdı. Türk sanat müziğinin genç sanatçısı Onur Akay ise, ustasının ölüm haberi ile gözyaşlarına boğuldu.

İşte ünlü isimlerden bazı tweetler:

Ebru Gündeş: Duayenimiz, Büyük Ses, Büyük Usta Müzeyyen Senar vefat etmiş, Türk Müziğinin ve tüm Türkiye'nin başısağolsun.

Onur Akay: Atatürk, Cumhuriyet ve müziği aynı cümlede kullanıyorsak içinde mutlaka geçen gerçek Diva Müzeyyen Senar, seni hiç unutmayacağız. Türk sanat müziğinin en büyük yorum kalesi yıkıldı.

Sabahat Akkiraz: Müzeyyen Senar şarkıların,türkülerin efsanesi;sahnedeki edası,coşkusu ustalığı ile hayatımızdan aktı geçti.Şarkılar, türküler yoldaşı olsun

Ertuğrul Günay:
Türk Sanat Müziğinin en büyük yorumcusu Müzeyyen Senar hanımefendiye Allah'tan sonsuz rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim.

Mahsun Kırmızıgül: Türk sanat müziğinin en büyüğü, ustaların ustası, büyük sanatçı Müzeyyen Senar ölmüş. Allah rahmet eylesin.

Mustafa Ceceli: Şarkılar hep seni söyleyecek, dillerde nağme adın Müzeyyen Senar. Mekanı cennet olsun.
Hayko Bağdat: Büyük Müzeyyen gitmiş. Tarihimizdi hepimizin.

Bilal Özcan: Rahmetli Müzeyyen Senar rahmetli Zeki Müren'in de üstadıydı. Müzikte artık bir devir tamamen kapandı.

Esra Erol:
Müzeyyen Senar hayatını kaybetmiş sabah'ın ilk haberi. Sanatla geçmiş koca bir ömür. Mekanı cennet olsun nur içinde uyu.


Müzeyyen Senar, gazeteci ve basın danışmanı Olcay Ünal Sert ile.
Olcay Ünal Sert: Maalesef bu sabah güne kötü başladık.
#CumhuriyetinDivası#MüzeyyenSenar'a Allah'tan rahmet dilerim.…

Müzeyyen Senar & Zeki Müren

Müzeyyen Senar, Çakıl Müzikholü'nde Gülden Karaböcek'i dinlerken.

Yusuf Nalkesen - Müzeyyen Senar - Zeki Müren

Müzeyyen Senar & Bülent Ersoy
Editör: TE Bilisim