Özlenen sanatçılar, en sevilen şarkılarıyla Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde izleyicileriyle buluşmaya başladı. Zorlu World üyelerinin ücret ödemeden izleyebildiği Zorlu Yeni Yıl Gazinosu’nda sahne alan Neşe Karaböcek “Zorlu Yeni Yıl Gazinosu kelimenin tam anlamıyla bir kültür hareketi” diye konuştu.
 
Maksim, Çakıl, Aşiyan, Bebek Belediye, Taşlık ve daha niceleriyle unutulmaz gazino geceleri “Zorlu Yeni Yıl Gazinosu”nda yeniden hayat bulmaya başladı. İlk olarak 26 Aralık akşamı Türkiye’nin en önemli isimlerinden Neşe Karaböcek’in sahne aldığı Yeni Yıl Gazinosu’nda, 27 Aralık Pazar akşamı, Muazzez Abacı assolistliğinde, yıllar boyunca neon ışıklarında, gazete ilanlarında boy gösteren Yeliz, Metin Ersoy, Tüdanya, İskender Doğan, Yeşim, Coşkun Demir ve Semiha Yankı gibi isimler yer alacak.
 
Neşe Karaböcek, Seyyal Taner, Semiha Yankı, Ersan Erdura, Nur Yoldaş, Bilgen Bengü, Funda ve Ercan Turgut’un sahne aldığı gecenin öncesinde geçmişin en güzel yabancı şarkılarıyla Dj Mert Levent, 90’lar partisi ile Dj.Olcay Tanberken ve konukları Uhde Seçil, Sibel Alaş ve Ferda Anıl Yarkın kısa performanslar sergiledi. Elhan Tok ve konuğu Belkıs Özener’in canlı performansları ile Yeşilçam şarkıları izleyiciler ile buluştu. Dj.Hakan Eren ‘Bir Zamanlar Parti’siyle, o şarkılara hayat veren Selçuk Alagöz, Rana Alagöz, Parla Şenol ve Sevda Karaca kısa performanslarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.
 
Neşe Karaböcek: Canlı konserler sanat yaşamını uzatıyor
 
Zorlu Center Alışveriş Merkezi’nin sadakat programı Zorlu World üyelerinin ücretsiz izleme fırsatı bulduğu Yeni Yıl Gazinosu, Neşe Karaböcek’in muhteşem performansı ile başladı. Kendisini izlemeye gelenlere sevilen şarkılarını seslendiren Karaböcek “Sahneyle aramdaki manevi bağ, vücudun olmazsa olmaz bir organı kadar yaşamsal. Canlı sanat gösterileri, ister müzikal, isterse tiyatro olsun sanatseverle yüzyüze gelmenizi sağlıyor. O anlar sanatçıyı besliyor, sanat yaşamını uzatıyor” dedi.
 
 
Müzik hayatı boyunca 18 kez Altın Plak alan Karaböcek “Şimdi, 4 şarkılık bir CD hazırlıyorum. Sanırım bana 19’uncu altın plağımı getirecek. Yenilik peşinde koşmaya devam ediyorum. Durmak mümkün değil” diye konuştu.

Nur Yoldaş, Seyyal Taner, Ercan Turgut, Semiha Yankı, Tüdanya, Bilgen Bengü, Hakan Eren ve Ersan Erdura finalde hep birlikte sahne aldılar.

Zorlu Yeni Yıl Gazinosu için aynen gazinoların altın yıllarında olduğu gibi hazırlandığını ifade eden ünlü sanatçı, “Zorlu Yeni Yıl Gazinosu kelimenin tam anlamıyla bir kültür hareketi” değerlendirmesinde bulundu. 
Editör: TE Bilisim