Biletleri günler öncesinden tükenen ve ayakta kategorisi ile seyirci kapasitesi arttırılan konser için Turkcell Kuruçeşme Arena'ya erken saatlerde tekneler gelmeye başladı.

Sahnesinde kendisine 30’un üzerinde müzisyenin eşlik ettiği Nilüfer, gece boyunca özel bir teknikle sahneye yansıtılan perdelerle seyircisini kimi zaman ıssız bir güz ormanına, kimi zaman dünyanın tam ortasına, kimi zamansa kelebeklerin uçuştuğu bir vadiye götürdü.

Arzu Kaprol imzalı 4 kostüm giyen, konserin açılışını “Biz yılları sizinle beraber yürüdük. Bir çok şey yaşadık. Ben her zaman sevginizi desteğinizi kalbimde hissettim. Bu gece de beni yalnız bırakmadınız çok teşekkür ederim” sözleriyle yapan Nilüfer, mavi renkli elbisesi içinde “Göreceksin Kendini” parçası ile yaptı.

“Sensiz Olmaz”, “Tek Başına”, “Her Yerde Kar Var”, “Boşvermişim”, “Yeniden Sev”, “Kavak Yelleri”, Böyle Ayrılık Olmaz” , “Yolcu Yolunda Gerek” gibi klasik parçalarıyla konserine devam eden sanatçıya “Yaşamak Ne Güzel “ parçasında dansçılar eşlik etti. Nilüfer bu şarkıda pantolon ve yelek kombinli ikinci kostümü ile sahnedeydi.
Konserin ikinci bölümünde repertuarı klasik şarkılarından rock albümündeki şarkılara uzandı. “Ara Sıra Bazı Bazı”, “Kim Arar Seni”, “Haram Geceler”, “Bir Bilseydin” in ardından konser sanatçının son albümündeki düet parçalar ile devam etti.
Nilüfer, “Sil Baştan” parçasını seslendirdikten sonra “Çok bayıldığım, çok sevdiğim bir şarkıydı. Benim prensesim Şebnem Ferah’in şarkısıydı. Benim de duygularımı çok iyi ifade ediyordu. Çok yeri olduğunu düşündüğüm bu parçayı umarım onun kadar iyi söyleyebilmişimdir. Çok seviyorum onu ve bu parçayı” sözlerinin ardından Hayko Cepkin ile düet yaptığı “Aşk Kitabı” parçasını Boğaz’ın ışıkları altında söyledi. Nilüfer, "bu şarkıda Hayko’yu analım, keşke o da burada olsaydı şimdi.” diyerek gecenin final parçası olan “Hey Gidi Günler” ile konserini noktaladı.

Mekanı dolduran binlerce hayranına “Şimdilik veda ediyoruz. Bir başka konserde buluşmak üzere size sağlık, mutluluk, güzel günler diliyoruz. Hoşçakalın” diyerek veda eden sanatçıyı hayranları elbette hemen bırakmadı.

"Bir daha, bir daha" sesleri arasında sahneye dönen sanatçı gecenin son şarkısı “Uzak Yollardan” ile veda konuşmasını da yaptı.


NİLÜFER, BİNLERCE SEYİRCİYİ AĞLATTI!

Nilüfer gecenin finalinde "Her zaman olduğu gibi, başta da söylediğim gibi bizi yalnız bırakmayan sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizler bizi ayakta tutanlarsınız. Buna inanın size çok teşekkür ediyoruz. Sonsuz teşekkürler. Tabii Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlardan ötürü içimiz biraz ezik aslında. Ne kadar mutlu olsakta içimizde hep bir eziklik var. Bir yerlerde canımız acıyor. En önemlisi artık, evlatlarımız ölmesin. Barış istiyoruz Türkiye’de. Bu güzel vatanda, sevgili vatanımızda barış olsun istiyoruz. İyi geceler İstanbul" diyerek seyircisine veda etti. Sanatçının bu sözleri binlerce seyirciyi evlerine gözyaşları ile gönderdi.

Konseri izlemeye gelenler arasında Asya, Deniz Uğur, Melike Yalova ve Samsun Demir de vardı.


Editör: TE Bilisim