Avea İle Yıldızlar Açıkhava’da sahnesi geçtiğimiz akşam Nilüfer ile unutulmayan şarkıları Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde buluşturdu. BKM Organizasyonu ile gerçekleşen gecede Nilüfer 70’ler, 80’ler, 90’lardan parçalar seslendirdi. İlk kez kendi şarkılarının yanı sıra Türkiye’nin önemli isimlerinin parçalarını da seslendiren Nilüfer İstanbullulara unutulmaz bir akşam yaşattı.
 
Sahneye sarılar içinde çıkan güzel sanatçı “Yağmurlu havaya rağmen yine beraberiz. Çok teşekkürle, hoşgeldiniz.” Diyerek ‘Dünya Dönüyor’ parçasıyla geceye başladı. Ajda Pekkan, Yeliz, Barış Manço, Sezen Aksu, MFÖ, Zülfü Livaneli, Tarkan, Sertab Erener, Erol Evgin, Kenan Doğulu, Yonca Evcimik, Burak Kut, Cem Karaca, Ayten Alpman, Hümeyra, Zerrin Özer, Nükhet Duru, Mjustafa Sandal, Levent Yüksel, Candan Erçetin, Nazan Öncel, Aşkın Nur Yengi, Füsun Önal, Şenay ve Erkin Koray gibi birçok sanatçının parçasını seslendiren Nilüfer’in repertuarında ‘Dünya Dönüyor’ , ‘Kimler Geldi Kimler Geçti, Kaybolan Yıllar, Sessiz Gemi, Senden Başka, Seninle Bir Dakika, Dağlar Dağlar, Fesupanallah, Kim Arar, Erkekler Ağlamaz, Sevdim Seni, Ele Güne Karşı, O Yaz, Sen Ağlama, İspanyol Meyhanesi, Abone, Kavak Yelleri, Kurşun Adres Sormaz ki, İstanbul, Sevdam Ağlıyor, Yalan, Çağırma, Erkekler Ağlamaz, Çağırma Beni gibi parçalar vardı.
Gecede 3 kez kıyafet değiştiren sanatçı Sarı elbisenin ardından gri parlak kostümü ve siyah payetli kıyafetiyle gözleri kamaştırdı. Sahneden Sezen Aksu, Ajda Pekkan ve daha birçok isme sevgilerini ileten sanatçı Erkin Koray’ın parçasını seslendirirken sahneye çıkan dansçı ile birlikte karşılıklı göbek attı.
 
Geceyi Şov Yapma parçasıyla sonlandıran Nilüfer alkışlar ve tezahuratlar eşliğinde sahneye bis yapmak için çağırıldı. Konuklarını kıramayan Nilüfer ‘Haram Geceler’ ve 70’lerden oluşan potpourri ile geceyi sonlandırdı. Gecede sahnede seslendirdiği parçalardan birinin sahibi olan Semiha Yankı’da Nilüfer’I izlemeye gelenler arasındaydı.

Editör: TE Bilisim