Başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut, “Geziyoruz Falan Filan”ın yeni bölümünde; Nükhet Duru ve Güvenç Dağüstün ile İstanbul’un en güzel adalarından biri olan Burgazada’da buluştu. Sahilde hoş bir sohbetin ardından yelkenli ile denize açılan Duru, Dağüstün ve Turgut; bol bol fotoğraf çekmeyi de ihmal etmediler. Üç sevilen isim, günün sonunda ise Burgazada’nın en güzel tepesinde gün batımı eşliğinde birlikte şarkılar söylediler.

“GEZİYORUZ FALAN FİLAN” HAKKINDA
Konuklarının rehberliğinde en iyi manzaraları, mekanları arayan Mehmet Turgut; doğa fotoğrafı çekiyor, konuklarına fotoğraf çekmeyi öğretiyor, teknik bilgiler veriyor. Kapadokya’dan Bodrum’a, Çeşme’den Mardin’e geziyor, yazı yollarda geçiriyor. Konuklarıyla gün doğmadan uyanıyor, gün batımlarını yakalıyorlar. En iyi yemekler nerede yenir, konuklarına soruyor. Türkiye’nin yollarında uzun bir yaz serüvenine çıkıyor.

 Mehmet Turgut’la “Geziyoruz Falan Filan” yeni bölümüyle; 29 Ağustos 2015, Cumartesi gecesi23:15’teCNN TÜRK’te! “Geziyoruz Falan Filan”la ilgilibilgileritwitter.com/mehmeturgutve twitter.com/cnnturkcomsayfalarından takip edebilirsiniz. 
 
Editör: TE Bilisim