Nükhet Duru ‘Hikayesi Var’ albümüyle unutulmaz parçalarını yeni düzenleme ve yorumlarıyla gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Duru’nun yorumladığı efsane şarkılardan ‘Nerde’; pop müzik dünyasında yerleşik algıları yıkan, farklı tarzı ile dikkatleri çeken Mabel Matiz&Nükhet Duru düetiyle dinleyiciyle buluşuyor.

Nükhet Duru’nun, sürpriz isimlerle düet yaptığı, geçmiş yıllara damgasını vuran, yeni düzenleme ve yorumlarıyla farklı bir müzik deneyimi yaşatan kült şarkılarından oluşan albümünden bir parça daha dinleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Poll Production ve En Production iş birliğiyle hayata geçen albümden Sıla ve Nükhet Duru’nun yorumladığı ‘Yaralım’ şarkısını ardından şimdi yine büyük heyecanla beklenen bir parça daha tüm dijital platformlarda yayınlanmak için saatleri sayıyor.

Mabel Matiz & Nükhet Duru 'Nerde' adlı şarkıya düet yaptı.

Çağdaş Türk Müziği’nin efsane ismi Nükhet Duru’ya, sözleri Mete Özgencil’e, orijinal söz müziği ise Yıldız Usmanova’ya ait ‘Nerde’ parçasında Mabel Matiz eşlik ediyor. Tunç Bakır’ın düzenlemesini yaptığı parça 7 Şubat’ta yayınlanacak. Yepyeni bir yorum, sound ve aranje ile akustik olarak kaydı yapılan ‘Nerde’, şarkısının klibi Mu Tunç imzalı şehir ve stüdyo görüntüleriyle izleyiciyle de buluşacak.

‘Hikayesi Var’ Yıllarca Dinlenecek Bir Başucu Albümü!

‘Hikayesi Var’ adlı albümünde yorumculuğunu beğendiği, bir arada söylemekten keyif aldığı dostlarını ağırlayan Nükhet Duru’ya bu yolculuğunda müzik dünyasının birçok değerli ismi eşlik ediyor. ‘Hikayesi Var’ adlı albümünde Sıla ve Mabel Matiz’in yanı sıra Kenan Doğulu, Evrencan Gündüz, Funda Arar, Zeynep Bastık, Kalben, Ceylan Ertem, Sena Şener, Rubato ve Ata Demirer Nükhet Duru’nun sevilen şarkılarını birlikte seslendiriyor.

Nükhet Duru ‘Hikayesi Var’ albümü aşağıdaki dijital platformlarda dinleyici ile buluşacak.

Editör: TE Bilisim