Nuri Alço gazoz ısmarladı !

Cuma akşamları Olimpia gece klübüne gelen izleyiciler Yeşilçamın sevilen efsane şarkılarıyla bir yandan eğlenirken bir yandan da Nuri Alçon'un espirileriyle gülme krizine giriyorlar. Sahneye önce çıkarak şarkılarıyla gelen misafirleri coşturarak eğlendiren Nil Burak daha sonra Nuri Alçoyu davet ederek elinde gazozla gelen Nuri Alço'da filmlerdeki gibi önce Nil Burakı masum kız olarak gazozla kandırdı ve samimiyet kurunca izleyiciler gülme krizine girdiler.


Filmlerdeki gibi samimi olmak için gazoz ısmarlayan Nuri Alço amacına nasıl ulaştığını canlandırarak göstermiş oldu. Nuri Alço sahneye sabahlıkla gelerek filmlerdeki oyununu gelen izleyicilere tekrar oynamış oldu. Nil Burak şarkılarını seslendirirken Nuri Alço'da izleyiciler arasına girerek bol bol fotoğraflar çekildiler.Yeşilçamın unutulmaz oyuncularından Mahmut Hekimoğlu'da gecede Nil Burak ve Nuri Alço'yu yanlız bırakmadı.O da Yeşilçam'dan anılarını anlatarak izleyicileri eğlendirdiler.

Türk Pop müziğinin efsane ismi Nil Burak 'Yalnızım Ben' adlı şarkıyı seslendirirken, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Nuri Alço sabahlığıyla katıldığı gecede Çamlıca gazozu içerek şarkıya eşlik etti..


Nil Burak'ın DJ oğlu Cemre Burak gecede annesinin Yeşilçam dönemi şarkılarını çaldı.

Nuri Alço, ''Sevilmek hatırlanmak çok güzel bir duygu, görüyormusunuz gecenin bu saatinde bile bizleri izlemek için buralara gelip daha yakından sevdiklerini gösteriyorlar. Onlara çok teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar bizi desteklediği sürece Yeşilçam yaşayacaktır. Bazı arkadaşlar Yeşilçam filmlerini çok duygulanarak izlediklerini dile getiriyorlar. Demek ki Yeşilçam filmleri insanlara birşeyler bırakmış.''
dedi.



Nil Burak Olimpia'da klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi...


Gecede konuklar ünlü oyuncu Nuri Alço ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Yazı ve Fotoğraflar: Muharrem ERDEMİR
Editör: TE Bilisim