Oratoyuncular'ın sahnelediği müzikli güldürüde Derya Şensoy Aybüke'yi canlandırırken, Müjgan Ferhan Şensoy Name'yi, usta oyuncu Orçun Kaptan 'Garson Şükrü' karakterini canlandırıyor. Sosyal medyanın hayatımıza etkilerinin de ti'ye alındığı oyunda Şensoy Kardeşler başarılı performansıyla dikkat çekerken ikinci kuşak Şensoy'lar olarak otoritelerden geçer not aldılar. Orçun Kaptan 'Garson Şükrü' rolüyle harikalar yaratırken galaya da ilgi büyük oldu.

Ferhan Şensoy oyunu balkondan tek başına izledi.

Oyunu izlemeye gelenler arasında Şensoy Kardeşler'i annesi Derya Baykal ile babası Ferhan Şensoy'da yalnız bırakmadı. Derya Baykal oyunu arka sıradan izlerken, Ferhan Şensoy da üçüncü katta ki balkondan tek başına izledi.

Efe Tunçer, Müjgan Ferhan Şensoy, Derya Şensoy ve Orçun Kaptan "Pera'da ki Hayalet" adlı oyunda.
Derya Şensoy'un sevgilisi Seçkin Özdemirler oyunu Derya Baykal ve Zuhal Olcay ile birlikte izledi.

'Pera'daki Hayalet' tiyatro oyununu izlemeye gelenler arasında Zuhal Olcay, İsmail Hacıoğlu, Tuğba Coşkun, İlhan Şeşen, Ozan-Ali Güven, Esin Övet, Olcay Ünal Sert ve Derya Şensoy'un sevgilisi Seçkin Özdemirler dikkat çekti. Seçkin Özdemir'in oyunu izlemeye gelmesi "Damat aileye girdi" olarak yorumlandı. 
'Pera'da ki Hayalet' oyununun oyuncuları toplu halde görülüyorlar.


Derya Baykal & Zuhal Olcay
Gecede konukarı kapıda karşılayan Derya Baykal'ın oldukça heyecanlı olduğu görülürken Zuhal Olcay'ın yanında oturan müstakbel damat adayı için "Oğlumuz gelmiş" dedi.
Editör: TE Bilisim