Kale Outlet Center’ın daha önce Türkan Şoray, Emel Sayın, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Filiz Akın ve Nejat Uygur  için gerçekleştirdiği “Geçmişten Geleceğe Başarı  hikayesi  Fotoğraf Sergisi’’ bu kez ve  Tiyatronun efsaneleşmiş  ismi  PERRAN KUTMAN için  yapılıyor ..
 
Kale  Outlet  Center  fotoğraf  sergisi  hazırlık  süresi  için,35 kişilik  ekip, 5 ay boyunca   fotoğraflara ulaşma süresi,  özel  tarama ve baskılarının yapılması için çaba gösterdi. 


Sergide Perran Kutman’ın özel  fotoğraf  arşivi, gazete, dergi kupürleri ve   hayranlarından gelen fotoğraflarla birlikte toplam 2,500 adet fotoğraf yer alıyor.
 
26.000 m2’lik  alanın, tüm koridorları, mağaza  vitrinlerinin, Perran Kutman’ın   fotoğrafları  ile  renkleneceği serginin açılışı; Aralık ayında Güngören Kale Outlet Center’da Perran  Kutman’ın  katılımıyla gerçekleşecek. Sinema  ve  Tiyatronun  efsaneleşmiş ustası  Perran Kutman’ın  sanat ve özel yaşamından en özel karelerinin tüm AVM’ yi süsleyeceği sergi; açılışından sonra 1 ay boyunca ziyaretçilere açık olacak ve  sergiden  elde  edilecek tüm  gelir  “Lösemili çocukları yaşatma ve bir umut  derneğine  bağışlanacak.

Perran Kutman Geçmişten Geleceğe başarı hikayesi fotoğraf sergisi 16 Aralık Cumartesi günü saat:15.00’de açılışı gerçekleşecek .

Editör: TE Bilisim