Ravi İncigöz Sezen Aksu ile ilgili anısını Açık hava da paylaşınca; Mustafa Ceceli Ravi’ye sarılırken, Bengü gözyaşlarını tutamadı, Ziynet Sali de çok duygulandı…

Bir cok ünlüye verdiği şarkılarla dikkatleri üzerine çeken Ravi İncigöz  Harbiye Açık hava Sahnesinde Mustafa Ceceli ile muhteşem bir düet yaptı. Birlikte ‘Şeker’ adlı şarkıyı seslendiren ikili dakikalarca ayakta alkışlandı. Ferhat Göçer’e “Kalp Kırılsa da Sever”,  Ebru Gündeş’e “Ölümsüz Aşklar”,  Cenk Eren’e “Az zehir az da bal” , Mustafa Ceceli’ye “Sevgilim” , “Kalpten”, “Eksik”  ve “Şeker” adlı verdiği şarkılar ile tanınan ünlü sanatçı Ravi İncigöz’ün Mustafa Ceceli ile düeti büyük beğeni topladı.

Yaklaşık 10 – 12 yıl önce Harbiye de bir gelenek vardı, o da şu bilenler bilir; Harbiye konserleri Sezen Aksu konseriyle başlardı ve konser sonunda kapının karşısında gitarıyla çalıp söyleyen bir çocuk vardı işte o da Ravi İncigöz’dü! Sahnede Ravi İncigöz bu hikayeyi anlatınca şarkıcı Bengü ağlarken  Ziynet Sali çok duygulandı ağlamamak için kendini zor tuttu. Mustafa Ceceli sahnede Ravi’ye sarıldı bütün herkes o an çok duygulu anlar  yaşadı.
Editör: TE Bilisim