İstanbul’un konumu en güzel eğlence mekanı Nossa Costa’da Sibel Mirkelam ve Selami Şahin fırtınası yaşandı.

Ataköy Marina’da bulunan, 360 derece denizle çevrili eğlence mekanı Nossa Costa’da sırayla önceki gece program yapan Sibel Mirkelam ile Selami Şahin, 500 konuğa müzik ve eğlence dolu bir gece yaşattılar. Önce Sibel Mirkelam, söylediği birbirinden güzel eski yıllardan ve günümüzden şarkılarla konukları ısıttı. Master’lı sanatçı Sibel Mirkelam kendisini dinleyenleri kah duygusal sesi ve yorumuyla hüzünlendirdi, kah neşeli ve ritmik şarkılarıyla coşturup oynattı.Sibel Mirkelam’dan sonra sahne sırası Selami Şahin’deydi. Tüm büyük sanatçıların meşhur olduğu parçaların bestecisi ve söz yazarı usta sanatçı, hatıralardan çıkmayan tüm şarkılarını tek tek seslendirdi.


Söylediği her şarkının büyük alkış almasına mutlu olan Selami Şahin dinleyicilerine şöyle seslendi:

“Bu şarkıları ve beni sizler var ettiniz. Allah’ın verdiği yetenek ve sizlerden aldığım cesaretle yüzlerce beste yaptım. Şarkılarımı söylemeyen değerli sanatçı kalmadı. Yaklaşık 50 yılda neler gördüm, neler yaşadım. Hayatımı yazsam roman olur.”


Konuklar, 3 saatten fazla sahnede kalan Selami Şahin’in sahneden inmesine bir türlü izin vermediler. Ünlü besteci ve yorumcu programını bitirdiğinde saatler 03.00’ü gösteriyordu.
Editör: TE Bilisim