Festivalin ikinci gününde dünyada ilk defa yapılan özel bir konserle Selda Bağcan’ın, ilk yarı akustik; ikinci yarı ünlü DJ’ler Acid Pauli, Cafi ve İpek İpekçioğlu şarkılarıyla buluşturdu. Ardından dünyaca ünlü DJ’ler Acid Pauli ‘Katip Arzuhalim’, İpek İpekçioğlu ‘Gesi Bağları’ve Cafi ‘Gine Haber Gelmiş’ remixleriyle konserin ikinci yarısında mest etti. Cafi, özel sürprizi Selda Bağcan’ın ‘Minnet Eylemem’ parçasına yaptığı remixine; Türkiye’de ilk defa Sokak Festivali sahnesinde yer verdi. ‘Sokak’ renkli görüntülere sahne oldu.

Efsane Selda Bağcan, Sokak Festivali'nde "Yuh Yuh", "Uğurlar Olsun", "Minnet Eylemem", "Sivas Ellerinde Sazım Çalınır", "Çemberimde Gül Oya", "Yalan Dünya", "Sarı Saçlım Mavi Gözlüm", "Deniz'lerin Dalgasıyım", "Mehmet Emmi" gibi sevilen şarkı ve türkülerini seslendirdi.

Göksel sevilen şarkıları ile 'Sokak Festivali'nde büyük alkış aldı.

HEYECAN SON NOKTAYA ULAŞTI

Sokak lezzetlerinden müziğe, sanattan spora, alışverişten modaya şehrin tüm renklerini misafirleriyle buluşturan Sokak Festivali, nostaljiyi ve teknolojiyi bir arada tutan temasıyla Küçük Çiftlik Park’ta gerçekleşti. Göksel, Yasemin Mori, Ekin Beril ve Uninvited Jazz Bandfestivalin ilk gününe imzasını attı.

‘Korkarım Çok Eğleneceğiz’ retro partisi ile başlayan ikinci günün sahne programında duru sesiyle Selin Sümbültepe enerjileri yükseltirken, Monality elektronik müziğin rüzgarıyla hareketlendirdi. ‘Modern Zaman Aşığı’ olarak nitelendirilen multi-enstrümantalist Cem Yıldız ise sahnesiyle heyecanı son noktaya ulaştırdı. Sanatçıların sahne performanslarına özel hazırlanan “Digital Art Technology” uygulamaları da, eğlenceyi ikiye katladı.

AKTİVİTELER TÜM GÜN SÜRDÜ

Yoga ve pilates ile başlangıç yapan festivalde, Hint kınası, kağıt hamuru atölyesi, body marbling, zumba, ve ateş dansı görsel bir şov yaratırken, teknoloji ile sanatı buluşturan “Digital Art Technology” deneyim alanları dikkat çekti. Çocuklara özel oyun alanlarına yer veren festival, minik dostlara da elini uzattı. ‘Destekliyoruz’ kampanyası kapsamında festival boyunca sokak hayvanlarına yardımlar yapıldı.

Editör: TE Bilisim