İnternetten canlı yayınlanan özel konserler serisi olarak düzenlenen Red Bull Canlı Sahne’nin ikinci konuğu Selda Bağcan, İsrailli sörf rock grubu Boom Pam’le birlikte sahne aldı. Konser, Zorlu PSM’den canlı olarak www.redbull.com/canlisahne adresinden yayınlandı. “Yaz Gazeteci Yaz” şarkısıyla konsere başlayan Bağcan, İnce İnce Bir Kar Yağar, Çemberimde Gül Oya, Ziller ve İpler gibi en sevilen şarkılarını seslendirdi. Coşkulu kalabalığın eşlik ettiği Bağcan: ‘Konser benim için muhteşemdi. Geçen yıl Primevera Festivali’nde tüm dünya sesimizi duymuştu. Şu anda da Redbull.com’dan tüm dünya bizi izliyor. Hatta Twitter’da trendtopic bile olduk. Haydi beni gaza getirin çocuklar’ diyerek kalabalığı coşturdu. Pek çok coşkulu ve eğlenceli ana sahne olan bu konseri kaçıranlar 6 ay boyunca aynı adresten Selda Bağcan’ın unutulmaz performansını izleyebilecek.

70’li yıllara damgasını vurduktan sonra İngiliz Rolling Stones dergisinin '100 Yılın En İyi 100 Kadın Vokali' unvanını kazanan Selda Bağcan, Red Bull Canlı Sahne’nin ikinci konuğu oldu. Zorlu PSM Studio’dan canlı yayınlanan ve www.redbull.com/canlisahne adresi üzerinden izlenen konserde Bağcan’a geçen yıl Primavera Festivali’nde de beraber sahne aldığı İsrailli sörf rock grubu Boom Pam eşlik etti. Konser, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 6 ay boyunca aynı adresten yayınlanmaya devam edecek.

Ünü ülke sınırlarını aşan ve dünyanın en iyi kadın vokalleri arasında gösterilen efsane sanatçı Yaz Gazeteci Yaz şarkısıyla konsere başladı. İnce İnce Bir Kar Yağar, Çemberimde Gül Oya, Ziller ve İpler gibi en sevilen şarkılarını seslendiren sanatçıya dinleyiciler tüm şarkılarında büyük bir coşkuyla eşlik etti. Şarkılar arasında sık sık dinleyiciyle sohbet eden Bağcan, “Konser benim için muhteşemdi. Geçen yıl Primevera Festivali’nde sahne aldığımda Red Bull bizi canlı olarak yayınladı. Şimdi de onlar sayesinde Redbull.com’dan tüm dünya bizi izliyor. Ben hiç internete giren birisi değilim ama bu konser beni çok heyecanlandırdı. Hatta şuan Twitter’da trendtopi bile olduk. Sırf bu yüzden internete girip ben de bakacağım. Haydi beni gaza getirin çocuklar’ diyerek konsere gelenlerin coşkusunu artırdı. Amerika’da haftalarca liste başı olan İnce İnce Bir Kar Yağar şarkısının ardından anonim türkünün gücüne de değinen efsanevi sanatçı, unutulmayacak bir konsere daha imzasını attı.

Yıl sonuna kadar her ay başka bir ismin ağırlanacağı konserlere katılım kısıtlı sayıda olacak. Özel davetiye kazanmak için aynı adresi ve sosyal medya hesaplarını takipte kalmak gerekiyor.

* Aynı adresten bir önceki konuk MFÖ’nün performansını da 7 Aralık’a kadar izlemek mümkün.

Editör: TE Bilisim