Oyunculuğu beğenilen Semra Kaygun’a dizi teklifleri geldi ve bir kaç projeye daha imza attı. Dikkat çeken genç oyuncu Semra Kaygun’a reklam teklifleri geldi. Yirmiye yakın reklam filminde oynadı ve sektörde iki önemli firmanın reklam yüzü oldu. Çocukluğundan beri şiir dinlemeyi seven ve hikayeler yazmaya başlayan oyuncu bu deneyimini hayata geçirmek istedi ve şiir albümü yapmaya karar verdi. Dört şiirden oluşan Maxi single hazırladı.

Semra Kaygun çocukluk hayali olan ilk şiir albümü Bu Mevsim’in çalışmalarını tamamladı ve şiir severlere sunmaya hazırladı. ilk kez şiir albümü yapmaya karar veren Semra Kaygun, ‘Bu Mevsim’ adlı şiir albümünün lansman gecesini Eftalya Balık'ta gerçekleştirdi. Albüm tanıtım gecesine önemli magazin basının önde gelen isimleri, köşe yazarları ve dj'ler katıldı, ünlü dj Cem Arslan albümü çok beğendi ve destekledi.

Şair Murat İnce’den BU MEVSİM ve EKSİK, YALNIZLIĞIM , Abdullah Özdoğan'dan SOKAKLARIN YALNIZLIĞI adlı şiirleri alıp albümüne koydu. Albümün yönetmenliğini Volkan Sönmez yaptı.

On parmağında on marifet olan Semra KAYGUN ayrıca reklamcılık mesleğiyle uğraşıyor.
Semra Kaygun'u şiir kitabının lansmanında dostları yalnız bırakmadı. Gazeteci Halil Çilingir ve Magazinkolik.com Yayın Yönetmeni Nurcan Sabur'da davette hazır bulundu.  Semra Kaygun oyunculuk, reklamcılık derken şiir albümü ile sevenleriyle buluştu.
Editör: TE Bilisim