Turkcell Kuruçeşme Arena’da devam eden BKM'nin yaz konserlerinde, sahne sırası Sertab Erener’indi. Sahneye önce barkovizyona yansıyan gölgesi ile çıkan Sertab Erener, hemen ardından seyirciyi "hazır mısınız?" diye selamladı… "Yaz geldi, ben yazın geldiğini burada konser verince anlıyorum" diyen sanatçı, konserine düzenlemesini Ozan Çolakoğlu’nun yaptığı “Dım Dım” ile başladı. Ozan Çolakoğlu da iade-i ziyaret için sahnedeydi.

Geçtiğimiz günlerde Turkcell Kuruçeşme Arena'nın açılış konserini veren Ozan Çolakoğlu'nun sahnesine konuk olan isimlerden biri de  Sertab Erener'di. Bu kez de Ozan Çolakoğlu aynı sahnede konuk olarak yerini aldı.
"Ben yaz seviyorum, kış insanı değilim" diyen Sertab Erener sezonun canlı renklerinden yeşil bir elbise ile sahneye de yazı taşıdı. Sertab “İstanbul, “Koparılan Çiçekler”,  “Sevdam Ağlıyor”, “Lal”, “Yalnızlık” ve “Rüya”yı da söyledi, dinleyisinin dans ederek eşlik ettiği  “Büyüde Gel”, “Bu Böyle”, “Zor Kadın”, “Kumsalda”, ve “Yeni”yi de. 

 Özge Fışkın ve Demir Demirkan Sürprizi 
Konserin ilerleyen dakikalarında kostümünü değiştiren ve pembe elbisesiyle yeniden sahnede yerini alan sanatçı, geçtiğimiz ay çıkardığı Türk Sanat Müziği albümünden “Ada Sahilleri”, “Çile Bülbülüm”, "Fikrimin İnce Gülü” ve “Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine” isimli parçaları ile geceye minik bir fasıl molası verdi.

“Aşk” şarkısını söylemek için bu kez beyaz bir elbise giyen Sertab'a sahnede "aşk" eşlik etti. Demir Demirkan ve Sertab Erener önce "aşk"ı sonra  "Everway That I Can” parçasını  birlikte söyledi.  Iki ünlü isim, şarkıya başlamadan önce mekanın ışıklarını kapattırdı ve tüm dinleyicilerden cep telefonlarını çıkarmalarını istedi. Erener ve Demirkan, şarkıyı cep telefonlarının ışıklarının oluşturduğu bir "ışık seli" içinde seslendirdi.

Sanatçının eski vokalisti Özge Fışkın da “Leyla ile Mecnun” şarkısı seslendirmek üzere Sertab'ın sahnesine konuk oldu. Sertap Erener konseri "rengarenk"şarkısı ile sona erdi.
Sertab Erener

Turkcell Kuruçeşme Arena konser programı:

17 HAZİRAN PAZAR - 90-60-90
20 HAZİRANÇARŞAMBA-MURAT BOZ
22 HAZİRAN CUMA - YENİ TÜRKÜ
23 HAZİRAN  CUMARTESİ -SILA
26 HAZİRAN SALI -TOM JONES
1 TEMMUZ PAZAR - SERDAR ORTAÇ
5 TEMMUZ PERŞEMBE -ANADOLU ATEŞİ
6 TEMMUZ CUMA - SİBEL CAN
7 TEMMUZ CUMARTESİ -FUNDA ARAR
10 TEMMUZ SALI -ZÜLFÜ LİVANELİ
13 TEMMUZ  CUMA -AJDA PEKKAN
15 TEMMUZ  PAZAR - GAZİNO SHOW    (NEŞE KARABÖCEK, SEÇİL HEPER, SEYYAL TANER, ERCAN TURGUT, NUR YOLDAŞ, BERKANT, TÜLAY ÖZDER, BİLGEN BENGÜ, DORA, METİN ÖZÜLKÜ ORKESTRASI)        
17 TEMMUZ SALI- JILL SCOTT
18 TEMMUZ ÇARŞAMBA - KENAN DOĞULU
19 TEMMUZ PERŞEMBE - PINK MARTINI
25 TEMMUZ ÇARŞAMBA - ENRICO MACIAS
26 TEMMUZ PERŞEMBE - SUZAN KARDEŞ
28 TEMMUZ CUMARTESİ -MUSTAFA CECELİ
4 AĞUSTOS CUMARTESİ -TROYA
11 AĞUSTOS CUMARTESİ - İNCE SAZ
24 AĞUSTOS CUMA -GÜLBEN ERGEN
25 AĞUSTOS CUMARTESİ -CAFE AMAN İSTANBUL
29 AĞUSTOS ÇARŞAMBA-GAZİNO SHOW 2   (Muazzez Abacı, Ümit Besen, Nil Burak, Handan Kara, Semiha Yankı, Metin Ersoy, Suna Yıldızoğlu, Yeşim, Tüdanya ve Metin Özülkü Orkestrası)                                                                                         
1 EYLÜL CUMARTESİ -YALIN
15 EYLÜL CUMARTESİ - EBRU GÜNDEŞ
21 EYLÜL CUMA -BEIRUT
27 EYLÜL PERŞEMBE - IL DIVO
4 EKİM PERŞEMBE -LENNY KRAVITZ
Editör: TE Bilisim