Madonna’nın sahnede memesini açmasını diline dolayan, birkaç gün önceki konserine özel yaptırdığı sutyenle çıkıp “Bunun süt fışkırtanını da hazırlayacağız” diyen Sezen Aksu, konuyu kapatmamaya kararlı. Ünlü sanatçının dilinde önceki gün Harbiye’de verdiği konserde yine Madonna vardı.

Bunlar Madonna memeleri

Aksu, konserin ikinci yarısında sahneye getirttiği sandıktan sutyen, binici kaskı, kırbaç ve oyuncak at çıkardı. Madonna’nın en bilinen pozlarından birini sahneye taşımak için sutyeni elbisesinin üstüne takıp at binermiş gibi yapan sanatçı “Bunlar Madonna memeleri” diyerek Açık Hava’yı dolduran binlerce kişiyi kahkahaya boğdu.

Sezen Aksu 3'üncü kez sahneye çıktı

14 Temmuz’da başlayan ve 17, 18 Temmuz’da da devam eden Sezen Aksu Akustik Band konserleri dün akşam final yaptı. Sezen Aksu, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda BKM organizasyonuyla 3. kez sahnedeydi.

Pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu, "Bunlar Madonna memeleri... Yakında bunların süt fışkırtanını da bulacağız" diyerek seyircileri güldürdü... Aksu'nun gri sütyene pervane taktığı da görüldü...

 Tarihi tiyatroyu basamaklarına kadar dolduran Sezen Aksu hayranları, erken saatlerde salonun kapısında hazırdı. Fahir Atakoğlu yönetimindeki orkestra eşliğinde sahneye çıkan Sezen Aksu, konserine "Gülümse" ve "El Gibi" ile başlayıp, "Bırak Beni", "Hadi Bakalım", "Değer Mi Hiç" ve "Gidiyorum" ile devam etti. Sezen Aksu, seyirciyle bol bol sohbet etti ve yaptığı esprilerle herkesi kahkahaya boğdu.

“Ben Annemi İsterim türküsünde Sezen Aksu'nun sahne arkasındaki ekibi başta Yaşar Gaga, Suzan Kardeş olmak üzere kılık değiştirerek sahnedeydi. Eğlenceli kostümleri, saç ve makyajları ile ekip Sezen Aksu ile birlikte horon oynadı. Sezen Aksu, seyircisinin geçmiş yıllardaki konserlerinden alışık olduğu vokalisti Cihan Okan'la yaptıkları Hint dansını da yeniden sahneye taşıdı. Hem sahne üzerindekiler hem de seyirciler bu dansı kahkahalar eşliğinde izledi.

"Gerçekten bu sevgiyi hak edecek ne yaptım bilmiyorum"


“Vay" şarkısını Meral Okay’ın ruhuna ithaf eden Sezen Aksu, “Sevdam" parçasında Fahir Atakoğlu ile dans etti. Sahnede iki kostüm değiştiren sanatçı, gecenin finalinde seyircilerine "Gerçekten bu sevgiyi hak edecek ne yaptım bilmiyorum, bunun için çok teşekkür ederim" dedikten sonra sahneden indi. Aksu, seyircilerin yoğun alkışları üzerine bir kez daha sahneye çıkarak "Kaybolan Yıllar", “Hata" , “Sen Ağlama", “Geri Dön", “Beni Unutma", “Haydi Gel Benimle Ol" şarkılarından bir kolaj okudu ve en son bütün ekibini sahneye çağırıp “Arkadaş" şarkısı ile veda etti.

Aksu’yu 3.gecesinde de izlemeye gelenler arasında Hakan Yıldırım, Mehmet Ali Erbil, Stelyo Pipis, İrem Sak, Okan Çabalar, Ahmet San da vardı. Sezen Aksu gecenin başında dinleyicisine "Siz bana hep iyi geldiniz. Diliyorum ki, bu gece de size iyi gelsin. Zor zamanlarınızda elinizden tutsun umarım çok eğlenirsiniz" dedi. Gecenin sonunda binlerce seyirci onu dakikalarca ayakta alkışlayarak, gecenin ne kadar eğlenceli geçtiğini de belirtmiş oldu.

Yoğun istek üzerine Sezen Aksu 5 Eylül Çarşamba akşamı yeniden Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda olacak.

Editör: TE Bilisim