Sanat hayatında 40. Yılını muhteşem bir sahne şovuyla süsleyen Sezen Aksu, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği ikinci “Sezen’li Yıllar” konseriyle sevenlerini yine unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri izleyenler arasında Nilüfer, Emel Müftüoğlu, Gökçe Bahadır, Naz Elmas, Türker İnanoğlu, Erkan Özerman, Güneri Cıvaoğlu, Banu - Hidayet Türkoğlu gibi ünlü isimler dikkat çekti.

Dünden bugüne unutulmaz eserlerini seslendiren ünlü sanatçı, şarkılarının yanı sıra sahnedeki ışık gösterileri ve sahne şovları ile 40. Yılını kutlarken esprileriyle kendisini dinlemeye gelenleri kırdı geçirdi.


Biletleri günler öncesinden tükenen ‘Sezen’li Yıllar’ konserinin ikincisi önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirildi. Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği, konserin dans koreografilerini Zeynep Tanbay , sahne ve ışık tasarımlarını Cem Yılmazer hazırladı. Unutulmaz gecenin prodüksiyon amirliğinde Serdar Altınçizme bulunurken konserin yönetmenliğini ise Cüneyt Özdemir üstlendi.

“Sezenli Yıllar“ konserinin ikincisinde Sezen Aksu, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran hayranlarının karşısına her parçada ayrı bir hikayeyle çıktı. Birbirinden ünlü konukların dinlemeye geldiği Sezen Aksu yaptığı esprilerle hayranlarını kahkahaya boğdu.

Sezen Aksu’dan espri üzerine espri Firuze şarkısını kendisiyle birlikte söyleyen hayranlarına şarkı sonrasında ‘Süpersiniz. 40 yıl önce kargaydınız, 40 yılda bülbül oldunuz. Süperdiniz.’ Victoria’s Secret’ın koreografisinden esinlenerek yapılan dans şovun ardından Sezen Aksu ‘Bunlarda Sezen Secret’ın Melekleri’ dedi.

Efsane sanatçı Sezen Aksu "Sezen'li Yıllar' konserinin ikincisinde esprileriyle geceye damgasını vurdu. 40 yıllık sanat hayatında dünden bugüne damgasını vuran şarkıları seslendiren sanatçı izleyicilere nostalji yaşattı. Sezen Aksu konserinde, Türkiye'de ve dünya da yaşanan önemli olaylar sanatçının şarkıları eşliğinde multivizyon gösterisi ile yayınlandı.

Sezenli Yıllar projesi ile ilgili olarak ta; "Genel de böyle şeyler yaşarken yapılmaz. Öbür tarafa gidince olur. Benim Yaşarken görme şansım oldu. Most Produksiyona ve Mustafa Oğuz’a teşekkür ederim" dedi. Sürpriz doğum günü partisi Konserin ardından Sezen Aksu’ya prodüksiyon ekibi tarafından kuliste sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Partiye Sezen Aksu’nun yakın dostları ve sanatçı arkadaşları katıldı. “Sezen’li Yıllar”

14 – 15 Temmuz’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen ve günler öncesinde biletleri tükenen “Sezenli Yıllar “ konserleri, yoğun istek üzerine 23-24 Ekim 2015 tarihlerinde VW Arena'da tekrarlanacak. VW Arena'da gerçekleştirilecek etkinliğin biletleri 16 Temmuz, Saat 11.00'de satışa sunulacaktır.

Sezen Aksu 'Sezen'li Yıllar'ın ikincisinde ayağının azizliğine uğradı.  Bir hayranının "Ayağında ki ayakkabıları at" diye seslenmesi üzerine Minik Serçe, "Ayakkabıları atsam ne olacak, ayağım iki yerden kırık" diyerek sahneden yanıt verdi. Ayağına sprey sıktırarak konserine kaldığı yerden devam eden ünlü şarkıcı "Yediğiniz hurmalar tırmalar" diyerek espriler yaptı vee konserini zaman zaman oturduğu yerden seslendirdiği şarkılar ile sürdürdü.

Nilüfer, kızı Ayşe Nazlı ile birlikte konseri en ön sıradan izledi.

Büşra Pekin, Şükran Ovalı, Emel Müftüoğlu


Türker İnanoğlu konseri en ön sıradan izledi.

Gökçe Bahadır elinde gül demedi ile konsere geldi.

Ertuğrul Özkök, Gülümsün Özkök ile birlikte konseri izledi.

Seda Güven, Serra Yılmaz

Elif Dürüst

Paşhan Yılmazel

Pelin Akad konseri en ön sıradan izledi.

Türker İnanoğlu, Hidayet - Banu Türkoğlu ve gazeteci Güneri Civaoğlu konseri yan yana izledi.

Sezen Aksu 70'lerden günümüze klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi. Sanatçı gökkuşağı rengi kostümünü Lady Gaga gibi sahnede giydi.
Editör: TE Bilisim