Sezen Aksu, 7 Eylül akşamı Turkcell Yıldızlı Geceler’de verdiği son konseri ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’na veda etti. Yaz boyunca BKM organizasyonuyla 4 konsere imza atan Sezen Aksu İstanbullulara şarkıları, konukları, sohbetleri ve şovlarıyla unutamayacakları bir yaz yaşattı.

Gülben Ergen, Saba Tümer'e sarıldı

Harbiye Açıkhava Sahnesi’ndeki son gecesinde alkışlar hiç kesilmedi. Son gecesinde de Sezen Aksu’nun dostları sanatçıyı yalnız bırakmadı. Fahir Atakoğlu yönetimindeki orkestranın “Büyük Yalnızlık” parçası ile perdelerin dinleyiciye açıldığı konserde beyaz elbisesiyle Aksu, “Gülümse”, “Belalım”, “Sarışın”, “Geçer”, “Sevdam”, “Aldatıldık”, “Vay”, “Unuttun Mu Beni” gibi parçalarını seslendirdi.
MİNİK SERÇE, TARKAN'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Konserin ilerleyen dakikalarında sahnede Cihan Okan ile beraber seslendirdiği “Sebahat Abla” parçasıyla Müslüm Gürses’i anan Sezen Aksu ardından geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Tarkan için “Tarkan benim içli küçük prensim. Konuşamaz ama şarkılarıyla midesini, ciğerini alır adamın.” diyen Aksu, Atilla Özdemiroğlu’nu sahneye davet ederek “Firuze” şarkısını söyledi.


Emel Müftoğlu 'Hovarda' adlı şarkıyı söyledikten sonra
sanatçı arkadaşlarının taklidini yaptı.


Sezen Aksu sahnesine davet ettiği transeksüel şarkıcı Ayta'ya destek verdi. Ayta sahnesiyle taktir topladı ve büyük alkış aldı.

AYTA SÖZERİ VE EMEL MÜFTÜOĞLU DA SAHNEDEYDİ!


4 konserlik maratonu boyunca Sezen Aksu’yu sahnede yalnız bırakmayan Ayta Sözeri yazın son konserinde “Lale Devri” parçası ile bir kez daha dinleyenleri derinden etkiledi. Sezen Aksu’nun sahnedeki bir sonraki konuğu ise Emel Müftüoğlu oldu. Yine çok gülen ve güldüren ikili ardından “Hovarda” parçasını birlikte seslendirdi. “Türkiye’de film gibi her dizi. En son benim çok sevgili arkadaşım Gül Oğuz “Merhamet” dizisini yaptı. Gül’üm benim, çok tatlıdır. Kader işte, Gül’ü yakın arkadaşım olarak karşıma çıkardı. Kendisinin boyu 180 cm.” diyerek Sezen Aksu, “Hovarda” parçasına “Merhamet” dizisinde yer veren Gül Oğuz’a sahneden sevgilerini yolladı.

Ayta Sezen Aksu ile aynı sahneyi paylaştığı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.Genç şarkıcı Sezen Aksu'nun 'Lale Devri' adlı bestesini okudu.
Yazın bu son konserinde Sezen Aksu’yu dinlemeye gelenler arasında Gülben Ergen, Hamdi Alkan, Saba Tümer, Ali Yörenç, Şelale Kadak, Elçin Yahşi, İrem Sak vardı.
Akdeniz evinin bahçesinde son kez İstanbullularla buluşan Sezen Aksu, ‘Unuttun Mu Beni’ parçası ile Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’na veda etti. Kesilmeyen alkışların ardından bis için tekrar sahneye çıkan Sezen Aksu, “Kaçın Kurası” ve “Arkadaş” parçalarıyla tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ettikten sonra geceyi sonlandırdı.


Sezen Aksu finalde ekibiyle 'Arkadaş' adlı şarkıyı seslendirdi.

Fotoğraf: Can Çıblak / Didar Çıblak

Editör: TE Bilisim