Banu Noyan Event Office’in organizasyonunu gerçekleştirdiği ve sanatçının dev orkestrasıyla sahne aldığı konserde Sibel Can, en popüler şarkılarının yanı sıra yeni albümü “Galata”dan şarkılar ve Türk Sanat Müziği’nin dilden dile dolaşan eserlerini de seslendirdi.


Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi’nin konuklarına 17. Yıl hediyesi olarak verdiği Mercedes marka aracı kazanan talihlinin anahtarını ailenin minik kızına teslim eden Sibel Can; “kazasız belasız ailece kullanın” temennisinde bulundu. Sahneye gelen Alışveriş Merkezi Müdürü Hande Seçilmiş, sanatçıya “Sizi burada o kadar çok görmek istediler ki; bizler de hiç düşünmeden sizi davet ettik” diyerek teşekkür çiçeğini takdim etti. Sevilen sanatçı pembe sahne kostümüyle ve buğulu sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı.


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ece Türkiye  ışıklarını yakmasıyla Beylikdüzü aydınlandı “İşte hayatımız hep böyle aydınlık olsun ve huzur dolu olsun güzel günlerde buluşmak dileğiyle” diyerek  tüm izleyenlerine teşekkür ederek sahneden ayrıldı.  
Sibel Can'ı halk konserinde 50 Bin kişi izledi.

Sibel Can pembe kostüm giydi

Editör: TE Bilisim