Ünlü sanatçı Sibel Can dün akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi.
 
Hem sesiyle hem de fiziğiyle binlerce hayranını büyüleyen Sibel Can Bostancı’da müzik ziyafeti çekti.
 
“Kış Masalı” , “Kanasın” , “Berivanım” gibi sevilen şarkıları ile Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Ahmet Kaya ve Tarkan’dan da şarkılar seslendiren Sibel Can sahneden inerek salonu dolaşmayı ihmal etmedi.
 
Orhan Gencebay’dan “Sen Ne Dersen De” , “Severek Ayrılalım” , Ahmet Kaya”dan “Kum Gibi” , İbrahim Tatlıses’ten “Gülüm Benim” , Tarkan’dan “Çakmak Çakmak”  gibi sevilen şarkıları seslendiren Sibel Can, Türk Sanat Müziği klasiklerinden “İnleyen Nağmeler”i okuyunca salondan büyük alkış aldı.
 
Sahnede üç farklı kostüm giyen ve ilk siyah etrafı güllerle süslü kıyafetle gazetecilerin karşısına çıkan Sibel Can konser öncesi soruları yanıtladı. Yakında çıkaracağı albümle oldukça iddialı olduğunu söyleyen Sibel Can, İbrahim Tatlısıses’in de albümüyle ilgili olarak, ‘Bende yeri çok ayrı. Ne zaman çağırsa şarkı söylemeye seve seve giderim’ dedi.
 
Oğlu Engincan Ural’da annesini en önden izledi. Bu kez sade bir klasik giyim tercih eden Engincan Ural annesi sahnede şarkılarını söylerken telefonla kayda aldı.

Yaklaşık üç saat sahnede kalan Sibel Can herkesten tam not aldı.

Sibel Can'ın programı öncesi oldukça heyecanlı olduğu görüldü.

Sibel Can sahnesi ile büyük beğeni topladı.
Editör: TE Bilisim