SİBEL CAN MÜZİK ZİYAFETİ ÇEKTİ

Sibel Can, Tim Maslak Show Center’da verdiği konserinde misafirlerine gerçek bir müzik şöleni yaşattı. 


Konserinin ilk bölümünde ‘Ayrılık Ümitlerin Ötesinde’, ‘Aşkın Beni Durmaz Yakar’, ‘Ölürsem Yazıktır’, ‘Sesinde Şarkısı Aşkın’, ‘Bir Yangın Sonrası’, ‘Ey Gül-i Bağı Eda’, ‘Yanıyor mu Yeşil Köşkün’, ‘Huysuz ve Tatlı Kadın’, ‘Biraz Kül Biraz Duman’, ‘Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar’, ‘İnleyen Nağmeler’, ‘Gözleri Aşka Gülen’ ve ‘Çal Kanunum’ adlı eserleri okuyan Sibel Can, konserinin ikinci bölümde albümünden hit parçalara yer verdi.

Sibel Can, Dede Efendi, Itri, Hafız Post, Sadettin Kaynak, Selahattin Pınar, Munir Nurettin Selçuk, Avni Anıl, Zeki Müren, Selahattin Altınbaş ve Yıldırım Gürses gibi ustaların eserlerini okuduğu konserinin ilk bölümünde tüm şarkıları misafirleriyle birlikte söyledi.

Sahnede şef Baki Kmancı ve şef Mustafa Taşpınarlı yönetimindeki orkestrasıyla şarkılarını söyleyen Sibel Can, Taşpınarlı ile birlikte yaptığı keman şovu ise izleyiciden büyük alkış aldı.

Sahnede sesi kadar görüntüsü, sahne düzeni ve kostümlerine de aynı özeni ve titizliği gösteren Sibel Can, Dubai tatilinde aldığı tamamı taşlarla süslü elbisesiyle göz doldurdu. Şu sıralar yeni albümü için repertuar seçimi ve stüdyo çalışmalarını yürüten Sibel Can, yaz ayı boyunca yine sahnede dinleyicileyileriyle kucaklaşmaya devam edecek.


Sibel Can Maslak'ta bulunan TİM'de müzik ziyafeti çekti.
Sanatçı Dubai'den aldığı kostümüyle gözleri kamaştırdı.

Editör: TE Bilisim