Sibel Can, yeni albüm öncesi son konseri için Bostancı Gösteri Merkezi’nde dinleyicileriyle buluştu. Konserde Nur Yerlitaş imzalı iki ayrı kostümle çıkan Sibel Can’ın şarkılarını dinleyicileri büyük bir coşku ve katılımla dinlediler. Yeni saç rengi ile büyük beğeni toplayan Sibel Can ‘yeni saç rengimin adı Türk kahvesi’ dedi.

Konserinde şarkı aralarında dinleyicileriyle bol bol sohbet eden Sibel Can, bir ara parmağımdaki yüzüğünün taşını düşürdü. Ön sıralarda bir bayan arkadaşıyla şakalaşan ve düşen taşını ve yüzüğünü arkadaşına veren Sibel Can ‘Nazar bu’ dedi.
Konserinin ilk bölümünde haraketli parçalardan oluşan repertuarıyla sahnedeki yerini alan güzel şanatçı bir ara Rus bir hayranının kendisi sahneye atması ve oryantal dansı yapmasıyla, dinleyicileri kadar kendisi de beğeniyle izledi.

Sibel Can konserinin ikinci bölümünde yeşil ve siyah
renklerden oluşan kostüm giydi.

Konserinin ikinci bölümünü Türk müziği repertuarına ayıran Sibel Can, hocası ile birlikte dinleyicilerine müzik ziyafeti verdi. Konserin sabahında oğlu Engincan ile birlikte Miami’ye uçan Sibel Can, dönüşte yeni albümünün son hazırlıklarını tamamlayacak. Kızı Melisa’nın da ön sıralardan izlediği konsere daha sonra Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini izledikten sonra oğlu Engincan da katıldı.

Sibel Can Bostancı Gösteri Merkezi'nde
sevenlerine müzik ziyafeti çekti.
Editör: TE Bilisim