KRALA ŞARKI SÖYLEDİ

Kendisini dinlemeye gelenler arasında yer alan, son dönemde dillere düşen yeni album şarkılarından olan ‘Kış Masalı’ nın söz ve beste sahibi Adem Gümüşkaya, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Bülent Serttaç ve eşi ile fotoğraf çetiren Sibel Can yaklaşık üç saat sahnede kaldı. Sibel can kendisini dinlemeye gelenler arasında Orhan Gencebay olduğunu görünce, Gencebay Şarkıları ‘ndan oluşan bir bölüm yaptı. Ona özel konser veren Sibel Can sesiyle dinleyicileri mest etti. Bülent Serttaç ve eşi, Sibel Can’a yeni çıkacak albümünün şarkılarının ve album ismini yer aldığı bir pasta ile Swarovski taşlarla süslü kolye hediye ederek hoş bir sürpriz yaptı.

Repertuarında Gencebay'ın 'Severek Ayrılalım' ve 'Sen Ne Dersen De' isimli şarkılarını da alan Sibel Can "Bu eserleri okurken çok duygulanıyorum. Orhan Ağabey, Sevim Abla hoş geldiniz" diyerek sevgi gösterisinde bulundu. Sibel Can'a Orhan Gencebay'ın da oturduğu masadan bazen eliyle tempo tutarak bazen de mırıldanarak eşlik ettiği görüldü.

Sibel Can 'Kış Masalı' şarkısının bestecisi Adem Gümüşyaka ile

Sibel Can Günay'da müzik ziyafeti çekti. Sanatçı programın ikinci bölümünde isteklere de yer verdi. Bu arada herkese bir sürprizi vardı. Daha albüm çıkmadan dillere yerleşen şarkısı 'Kış Masalı?nın Youtube?daki tıklanma sayısının 26 milyonu geçtiğini söyledi ve 27 yaşındaki bestecisi Adem Gümüşkaya isimli genci alkışlar arasında sahneye davet ederek, dinleyicileriyle tanıştırdı.

Bursalı genç, "Tamamen tesadüfen buradayım. Bir şarkı yaptım ve o beni buraya getirdi. Şarkımı söylediği için Sibel Hanım'a çok teşekkür ediyorum" dedi.



Sibel Can sesi ve derin dekoltesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Konser öncesi Sibel Can Zorlu AVM'de kuyumcuda görüntülendi.

Editör: TE Bilisim