Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği Sıla’nın 5 günlük Harbiye konser serisinin ikincisi dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşti. Sıla, biletleri günler öncesinden tükenen konserde Harbiye’yi dolduran yaklaşık 5000 hayranına yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserde dokuz yıllık kariyeri boyunca heybesinde biriktirdiği şarkılara ve repertuarı dışındaki seçkilerin akustik versiyonlarına yer veren Sıla, konser serisinin ikinci gününde de 3 saatten fazla kaldığı sahnede yine toplam 40 parça seslendirdi.

İKİNCİ GÜNE İKİ FARKLI KIYAFET

Harbiye’deki konser serisi için kostümlerini özel olarak hazırlatan güzel sanatçı, konserin ikinci gününde giydiği Douze Studio’nun mor kıyafetiyle büyük beğeni topladı. Sıla’nın siyah tüllü ikinci elbisesi ise Alessandra Rich’e aitti. Son olarak Levon Kordonciyan imzalı smokiniyle sahneye çıkan Sıla, güzelliğiyle büyük beğeni topladı.

İKİNCİ GÜNÜN SÜRPRİZİ CEYL’AN ERTEM

İlk gün sahnede Mabel Matiz ile birlikte sürpriz bir performans sergileyen Sıla, konserinin ikinci gününde ise Ceyl’an Ertem sürprizi ile hayranlarını şaşırttı. Birlikte ‘Esmer’ şarkısını seslendiren ikili, seyircilerden büyük alkış aldı. Sahnede birbirlerine övgü dolu sözlerle iltifatlarda bulunan ikili, daha sonra Sıla’nın ‘Yabancı’ şarkısını seslendirdi ve yine salondan büyük beğeni topladı. Sahnede birbirlerine sarıldıkları sırada küpesi Ceyl’an Ertem’in saçlarına takılan Sıla nazardan yine kurtulamadı.

5000 HAYRANI YALNIZ BIRAKMADI

Konser serisine yoğun talep olan ve ilk gün biletleri günler öncesinden tükenen Sıla, şarkılarını Harbiye’yi dolduran yaklaşık 5000 kişiyle birlikte söyledi. Konserde dünden bugüne sevilen şarkılarını seslendiren sevilen sanatçıya hayranları da eşlik etti.

HARBİYE’NİN ARDINDAN EGE’Yİ SALLAYACAK

Harbiye’deki 5 günlük konser maratonunun ardından Ege turnesine çıkacak olan Sıla, sırasıyla Ayvalık, Altınoluk, Çeşme, Bodrum ve Marmaris’deki hayranlarıyla buluşacak. Heybeden Şarkılar serisiyle büyük beğeni toplayan başarılı sanatçı, Harbiye’den sonra Ege akşamlarını da renklendirecek.

1 Ağustos Salı

Sıla Heybeden Şarkılar

Ayvalık Amfi Tiyatro

2 Ağustos Perşembe

Sıla Heybeden Şarkılar

Altınoluk Amfi Tiyatro

4 Ağustos Cuma

Sıla Heybeden Şarkılar

Çeşme Amfi Tiyatro

5 Ağustos Cumartesi

Sıla Heybeden Şarkılar

Bodrum Antik Tiyatro

6 Ağustos Pazar

Sıla Heybeden Şarkılar

Marmaris Amfi Tiyatro

Editör: TE Bilisim